Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci štart futbalových majstrovstiev: Hviezdny Robbie Williams vyrobil poriadny škandál!

Robbie Williams Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Preboha, prečo to urobil?! Pýta sa asi každý, kto počas slávnostného ceremoniálu otvorenia MS vo futbale videl vystúpenie Robbieho Williamsa (44). Stačila sekunda a hviezdny spevák sa postaral o poriadny škandál, za ktorý zrejme bude pykať.

Áno, Robbie Williams je roky považovaný za rebela. Sú však situácie, kedy sa kontroverzné prejavy či vulgárnosť nehodia. Takýmto momentom určite bolo aj veľkolepé otvorenie majstrovstiev sveta vo futbale, kde spevák vystúpil ako hlavná hviezda. Organizátori ale zrejme svoje rozhodnutie trpko oľutovali. Milióny divákov po celom svete sa totiž prizerali tomu, ako im spevák ukázal do kamery vztýčený prostredník. 

Význam tohto neslušného gesta netreba nikomu vysvetľovať... Nečudo, že v súvislosti so škandálom si kompetentní hneď sypali popol na hlavu. „Keďže išlo o živé vysielanie, nevedeli sme, čo sa počas vystúpenia Robbieho Williamsa stane. Ospravedlňujeme sa,” uviedol vo svojom vyhlásení hovorca kanálu Fox Sports, ktorý živý prenos vysielal.  

Samotný Robbie svoje konanie doposiaľ nijako nekomentoval. Isté však je, že po štvrtkovom vystúpení stratil mnohých priaznivcov. „Absolútne neúctivé. Takéto správanie je neprípustné. Môže sa hanbiť,” znie jeden z mnohých rozhorčených komentárov. „Zbožňujem tohto speváka. Ale aj ja si myslím, že to prehnal,” pridal sa sklamaný fanúšik. 

Niektoré zahraničné weby sa zhodujú na tom, že Williams by mohol byť za svoj priestupok aj sankciovaný. Svojím konaním údajne porušil ruské zákony a mohol by dostať pokutu v rozmedzí 70 až 1 400 dolárov. 


Všetko o Majstrovstvách sveta vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


VIDEO: Robbie Williams sa postaral o poriadny škandál. 

Robbie Williams počas slávnostného ceremoniálu poslal všetkých do... kadeľahšie.
Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams počas slávnostného ceremoniálu poslal všetkých do... kadeľahšie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Robbie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu