Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Biskup šokoval na pohrebe Arethy Franklin: Veď on jej obchytkával prsia!

Biskup Charles H. Ellis III. vyrobil na pohrebe Arethy Franklin škandál. Zobraziť galériu (7)
Biskup Charles H. Ellis III. vyrobil na pohrebe Arethy Franklin škandál. (Zdroj: SITA)

DETROIT - Škandál a nehorázna drzosť! Aj takto komentujú médiá a verejnosť to, čo si biskup Charles H. Ellis III. dovolil spraviť na nedávnej rozlúčke so speváckou divou Arethou Franklin. Počas smútočného ceremoniálu si ju svojim spevom uctila aj speváčka Ariana Grande. Tá sa ocitla v pomerne nepríjemnej situácii, keď ju spomínaný pán vraj nevedomky chytal za prsník.

Sype si popol na hlavu! Reč je o biskupovi, ktorý celebroval poslednú rozlúčku so zosnulou Arethou Franklin. Internet je plný záberov, na ktorých Charles H. Ellis III. drží mladú speváčku Arianu Grande tak, že sa jej dotýka prsníka. 

„Nikdy by nebolo mojím úmyslom dotýkať sa pŕs akejkoľvek ženy. Možno som prekročil hranicu a bol príliš priateľský, ale opäť opakujem, že mi to je ľúto a že sa ospravedlňujem,” vyjadril sa prostredníctvom médií nešťastný biskup. „Objímal som všetkých źenských a mužských interprétov. S každým to tak bolo. Podali sme si ruky a objali sme sa. Takto to v kostole robíme všetci. Je to prejav lásky. To posledné, čo by som chcel, by bolo zničiť ten deň. Bolo to celé venované Arethe Franklin,” dodal.

Ellis sa tiež ospravedlnil za vtip, ktorý útrusil. Keď vraj v programe zbadal meno Ariany Grande, myslel si, že ide o nový produkt siete mexického občerstvenia.

Mnohi však ostro skritizovali aj samotnú Arianu. A to kvôli kratučkým šatám, ktoré si na rozlúčkový ceremónial obliekla. Aký je váš názor? 

VIDEO: Ariana Grande sa počas poslednej rozlúčky s Arethou Franklin ocitla v nepríjemnej situácii. 

Viac o téme: Aretha FranklinAriana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu