Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi narodeniny známej modelky: Oslávila ich len v tangáčoch!

Jourdan Dunn Zobraziť galériu (9)
Jourdan Dunn (Zdroj: SITA)

GRENADA - Darček dala ona im! Modelka Jourdan Dunn oslávila v týchto dňoch 28. narodeniny. Fanúšikovia ju pri tej príležitosti zahrnuli gratuláciami a blahoželaniami. Nevedno, čím bola známa kráska obdarovaná, isté však je, že mužských priaznivcov potešila sexi záberom.

Jourdan Dunn vhupla do sveta šoubiznisu ako 15-ročná. V priebehu rokov získala množstvo zákazok, spolupracovala s modelingovou špičkou a pózovala pre tie najprestížnejšie magazíny. V roku 2008 bola zvolená za modelku roka a stále právom patrí do rebríčkov najatraktívnejších žien sveta. 

Exotická kráska mala v týchto dňoch narodeniny. A oslávila ich ozaj veľkolepo - s priateľkami na dovolenke. Ako mnohé šoubiznisove krásky, aj ona zverejňovala na instagrame momentky v bikinách. V deň narodenín si však Jourdan pripravila niečo špeciálne. Na web dala fotku, na ktorej pózuje hore bez a len v tangáčoch. 

Známa modelka tak vystavila na obdiv svoje božské krivky. Pri pohľade na jej dokonalú postavičku sa až nechce veriť, že je už matkou. Syn Riley sa jej narodil v roku 2009.

Narodeninová foto sexi modelky Jourdan Dunn.
Zobraziť galériu (9)
Narodeninová foto sexi modelky Jourdan Dunn.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jourdan Dunn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu