Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Outfitom vyrazila dych! TAM dole pár milimetrov látky, bradavky ani neskryla

Elettra Lamborghini Zobraziť galériu (14)
Elettra Lamborghini (Zdroj: profimedia.sk)

ROTTERDAM - Fakt išla takto medzi ľudí?! Nedeľný večer patril odovzádavaniu cien MTV Europe Music Awards. Zúčastnili sa ho nielen hviezdy hudobnej scény, ale aj modelky, či menej známe postavičky šoubiznisu. Do poslednej skupiny patrí aj istá Elettra Lamborghini, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v španielskej verzii reality šou Geordie Shore. Brunetka svojich 5 minút slávy na červenom kobeci maximálne využila. Do spoločnosti totiž prišla (ne)oblečená v overale, ktorý toho z jej nahého tela veľa nezakrýval.

Televízna hviezdička Elettra Lamborghini nepatrí medzi očarujúco krásne ženy, ale veľmi dobre vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Potvrdila to napríklad na odovzdávaní hudobných cien stanice MTV, kde zavítala oblečená v outfite ako z erotického klubu.

Brunetka mala na sebe priesvitný overal s geometrickými vzormi, pod ktorým bola celkom nahá. Intímne partie jej tak zakrýval len malinkatý trojuholník, bradavky sa hviezdička z reality šou Geordie Shore ani neusilovala zakryť. Práve naopak, ešte si ich zvýraznila trblietavými kamienkami. 

Hviezdička španielskej verzie reality šou Geordie Shore - Elettra Lamborghini šokovala na červenom koberci pomerne vulgárnym outfitom.
Zobraziť galériu (14)
Hviezdička španielskej verzie reality šou Geordie Shore - Elettra Lamborghini šokovala na červenom koberci pomerne vulgárnym outfitom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Poľady prítomných na seba strhávala aj o čosi známejšia dáma - britská modelka Jourdan Dunn. 26-ročná rodáčka z Veľkej Británie nechala svoje krivky vyniknúť v minišatách, ktoré odhaľovali nielen jej štíhle nohy, ale zboku aj časť prsníka. 

Jourdan Dunn veľmi dobre vie, ako zvýrazniť svoj sexepíl.
Zobraziť galériu (14)
Jourdan Dunn veľmi dobre vie, ako zvýrazniť svoj sexepíl.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: MTV Europe Music AwardsElettra Lamborghini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu