Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tento slávny muž stavia MEGA sídlo: Pozor, z toho luxusu sa vám zatočí hlava!

Philipp Plein Zobraziť galériu (14)
Philipp Plein (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Žije si na poriadne vysokej nohe! Známy módny návrhár Philipp Plein (40) veľmi dobre vie, čo je to luxus a prepych. Extravagantný rodák z Nemecka má totiž život ako z rozprávky, čo pravidelne dokazuje na sociálnych sieťach. Aktuálne si plní túžbu o honosnom sídle, o ktorom sníval od svojich 16 rokov.

Pre módneho návrhára Philippa Pleina je typická extravagancia, za ktorú si neváha vypýtať slušnú sumu peňazí. Luxusné sú však nielen kúsky z jeho tvorby, ale aj život, ktorý vedie. Svalnatému Nemcovi sa podarilo vybudovať úspešné odevné impérium a podľa medializovaných informácií má ročný obrat viac ako 230 miliónov amerických dolárov. 

Krásne ženy, šialene drahé autá a prepychové nehnuteľnosti sú pre Philippa Pleina samozrejmosťou. On sám sa s tým veľmi rád pochváli na instagrame. Tam nedávno zverejnil aj fotografie sídla v Bel Air, ktoré by malo byť hotové zrejme o dva roky. „O takomto dome som sníval od svojich 16 rokov. Nikdy neprestaňte snívať,” pripísal k záberom módny návrhár.

Okrem spomínaného sídla vlastní tento fešák aj 7-poschodovu budovu v New Yorku, dom a pozemky vo Švajčiarsku, či dvojvilu v Cannes. Súčasťou jeho luxusného života je aj služobníctvo, či kulinárska posádka, ktorá s ním cestuje po celom svete.  

FOTOGRAFIE luxusného sídla, ktorého majiteľom je módny návrhár Philipp Plein, nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Philipp Plein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu