Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Seriálový fešák sa rozvádza: Stačilo mu pol roka

Colton Haynes Zobraziť galériu (6)
Colton Haynes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Colton Haynes podal žiadosť o rozvod s manželom Jeffom Leathamom. Stalo sa tak po polroku od ich sobáša, informuje magazín People, ktorému sa podarilo získať súdne dokumenty. Dvadsaťdeväťročný rodák z Kansasu podal svoju žiadosť v utorok na súde v Los Angeles, pričom ako dôvod uviedol neprekonateľné rozdiely. Herec požaduje, aby súd zrušil možnosť žiadosti o manželské alimenty, či už z jeho alebo Leathamovej strany.

O rozchode dvojice sa začalo hovoriť už v piatok, keď Haynes vymazal na službe Instagram viacero fotografií s manželom, z informácií o svojej osobe si tam vymazal slovo manžel a zmenil si meno z Haynes-Leatham na Haynes. Celebritný florista a umelecký riaditeľ hotelovej siete Four Seasons má na službe Instagram stále aj manželovo meno.

Haynes a Leatham sa zasnúbili v marci v mexickom Cabo San Lucas. Stalo sa tak mesiac po tom, ako herec verejne potvrdil ich vzťah. Dvojica si zásnuby neskôr zopakovala aj v máji, keď Haynes daroval Leathamovi rovnaký snubný prsteň, aký dal on v marci jemu. Áno si povedali vlani koncom októbra v Palm Springs, pričom ich oddala televízna osobnosť a ich dlhoročná priateľka Kris Jenner.

Colton Lee Haynes začínal ako model. Neskôr účinkoval v seriáli Za bránou (2010), v období 2011 - 2012 v projekte Vlčie mláďa (2011 - 2017) a od roku 2013 stvárňuje Roya Harpera a jeho superhrdinské alter ego Arsenala v seriáli Arrow (2012), pričom rovnakej role sa ujal aj v minisérii Arrow: Blood Rush (2013). Predstavil sa tiež v siedmej sezóne hororovej antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Cult, v akčnom filme San Andreas (2015) či komédii Divoká babská jazda (2017).

Viac o téme: Colton Haynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu