Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Takto ste bohyňu striptízu nevideli: Uff, nie je veľmi sexi!

Dita Von Teese Zobraziť galériu (9)
Dita Von Teese (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako každá iná! Dita Von Teese (45) rozhodne patrí medzi najzvodnejšie ženy šoubiznisu. Mimo svetiel reflektorov a červeného koberca by ale burlesknú umelkyňu asi mnohí ani nespoznali. Pred pár dňami ju paparazzi nafotili na letisku a teda, ako sexica nevyzerala.

Dita Von Teese je verejnosti známa ako tanečnica, modelka, herečka, či kostýmová návrhárka. Práve vďaka nej bola spopularizovaná burleska a jej vystúpenia rozpálili tisícky mužov po celom svete. Atraktívna tmavovláska očarila aj kontroverzné Marilyna Mansona, za ktorého sa v roku 2005 vydala. O dva roky neskôr sa táto dvojica rozviedla. 

Z bohyne striptízu, ako býva Dita často označovaná, je dnes 45-ročná žena. Stále aktívne vystupuje a priaznivcov prostredníctvom instagramu často poteší fotkou v rajcovnej spodnej bielizni. A hoci je jej meno spájané práve s úspornými kúskami a provokatívnymi outfitmi, aj táto tanečnica občias siahne po kúskoch, ktoré sú všedné a obyčajné. 

Dôkazom sú nedávne paparazzi zábery, ktoré vznikli na letisku. Burleskná umelkyňa mala oblečené "babičkovské" šaty, ktoré jej teda na sexepíle príliš nepridali. Na jej tvári chýbal výrazný mejkap. Hoci Dita nevyzerala ani takto zle, mnohí okoloidúci v nej zrejme slávnu sexicu ani nespoznali. 

Dita Von Teese zásobuje fanúšikov sexi fotkami.
Zobraziť galériu (9)
Dita Von Teese zásobuje fanúšikov sexi fotkami.  (Zdroj: Instagram)

Dita Von Teese očami paparazzov.
Zobraziť galériu (9)
Dita Von Teese očami paparazzov.  (Zdroj: profimedia.sk)

  

 

Viac o téme: Dita Von Teese
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu