Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najsexi väzňovi porodila syna, teraz... Tá pracháčka má brutálne brucho!

Chloe Green a Jeremy Meeks Zobraziť galériu (7)
Chloe Green a Jeremy Meeks (Zdroj: Instagram)

THAJSKO - Wau! Chloe Green (28) je dedičkou módnej značky Topshop, avšak do povedomia verejnosti sa dostala najmä vďaka mileneckej afére s najsexi väzňom sveta. Jeremy Meeks (35), ktorý sa po prepustení z basy živí modelingom, sa s pracháčkou zblížil v čase, keď bol ešte ženatý. Dvojica má dnes spoločného syna, avšak po nedávnom tehotenstve už na tele bohatej brunetky niet ani stopy.

Chloe Green a Jeremy Meeks spočiatku nemali veľa priaznivcov. Nečudo. Keď sa v médiách objavili paparazzi zábery, ako si pracháčka a model vymieňajú nežnosti, v šoku bola nielen jeho zakonitá manželka. 

A hoci mnohí tvrdili, že niekdajší väzeň viac miluje peniaze brunetkiného otca, než ju samotnú, dvojica si celkom rozumie. Dokonca sa im v lete minulého roka narodil synček, ktorému dali meno Jayden. Chloe počas tehotenstva pochopiteľne pribrala. Avšak dnes sa už pýši tip-top postavičkou a vypracovaným bruchom. Na obdiv ho vystavila aj počas aktuálnej dovolenky, ktorú trávia v Thajsku. 

V médiách sa nedávno špekulovalo, že tento vzťah prechádza krízou. Jeremy ale svojim nedávnym vyznaním všetky dohady vyvrátil. „Si tá najúžasnejšia osoba, akú som kedy stretol. Som požehnaný, že ťa mám. Neexistuje nik iný, s kým by som chcel stráviť zvyšok svojho života. Si skvelá matka a navždy ťa budem milovať,” napísal na instagrame niekdajší kriminálnik. 

Chloe Green vystavila na obdiv svoje krivky.
Zobraziť galériu (7)
Chloe Green vystavila na obdiv svoje krivky.  (Zdroj: Instagram)

Chloe Green sa pýši vypracovaným bruchom.
Zobraziť galériu (7)
Chloe Green sa pýši vypracovaným bruchom.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Jeremy MeeksChlo Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu