Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mama pracháčka, otec hajzel: V tomto brušku rastie kontroverzné promi dieťa!

Viete, komu patrí toto bruško? Zobraziť galériu (6)
Viete, komu patrí toto bruško? (Zdroj: profimedia.sk)

MONACO - Bude z nich rodina! Jeremy Meeks (34) sa už nálepky najsexi väzeň sveta nikdy nezbaví. Minulosťou sú však ozbrojené lúpeže, kvôli ktorým sedel za mrežami. Dnes sa totiž živí modelingom a jeho aktuálnou partnerkou je pracháčka Chloe Green (27). Nedávno sa v médiách objavili správy o tom, že dvojica spolu čaká bábätko. Na najnovších paparazzi záberoch vidno, že pôrod je už na spadnutie.

Keď sa v médiách prvýkrát objavili fotky Jeremyho Meeksa, ako si vymieňa nežnosti s dedičkou miliónového impéria značky Topshop - Chloe Green, bol z toho poriadny škandál. Bývalého väzňa totiž doma čakala manželka, ktorá sa o tom, že jej je neverný dozvedela práve z médií. Verejnosť sexi modela nešetrila a denne čelil nenávistným odkazom na sociálnych sieťach. 

Ak by si niekto myslel, že románik Jeremyho a Chloe bol len akýmsi poblúznením, je na omyle. Zaľúbenci totiž svoju lásku myslia naozaj vážne. Dokonca by sa im v júni mal narodiť synček a plánujú svoj vzťah spečatiť aj svadbou. 

Budúci rodičia si v týchto dňoch užívajú chvíle oddychu. Na luxusnej jachte brunetkinho otca ich nafotili paparazzi. Chloe na sebe mala dvojdielne plavky a hrdo vystavovala na obdiv tehotenské bruško. Pri pohľade na Jeremyho bolo vidno, že život v prepychu si užíva plnými dúškami. Nuž, čuduje sa niekto? 

Jeremy Meeks a Chloe Green si užívajú chvíle oddychu.
Zobraziť galériu (6)
Jeremy Meeks a Chloe Green si užívajú chvíle oddychu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chloe GreenJeremy Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu