Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zo ženy najsexi väzňa je nový človek: Celá napichaná a s vynovenou vagínou!

Jeremy Meeks s manželkou Melissou v čase, keď ešte tvorili šťastný pár. Zobraziť galériu (7)
Jeremy Meeks s manželkou Melissou v čase, keď ešte tvorili šťastný pár. (Zdroj: instaram)

LAS VEGAS - Vynovená od hlavy až po päty! Melissa Meeks sa do povedomia verejnosti dostala ako podvádzaná manželka. Jej zákonitý - Jeremy Meeks, známy ako najsexi väzeň sveta jej zahýbal za asistencie paparazzov. Modela totiž očarila dedička módneho impéria Chloe Green, s ktorou stále tvoria pár. Odkopnutá trojnásobná matka popri hľadaní nového chlapa našla záľubu v skrášľujúcich zákrokoch. Pozrite, čo všetko si dala urobiť!

Médiá sa o vás môžu zaujímať z rôznych dôvodov. Napríklad aj vtedy, keď je váš manžel za mrežami a jeho väzenská fotka je poriadne sexi. Reč je o kriminálnikovi menom Jeremy Meeks, ktorý sa vďaka tomu stal modelom. Ešte donedávna sa pýšil sympatickou manželkou Melissou, s ktorou sa starali o tri deti. Keď sa však v mediách objavili fotky, ako sa bozkáva s Chloe Green, stratil množstvo fanúšikov. A viacerí pribudli jeho podvádzanej manželke. 

Tá sa v uplynulých mesiacoch rozhodla zo seba spraviť iného človeka. Podľa medializovaných informácií si dala upraviť nos, prsia, zúžiť intímne partie, napichať botox do tváre a pier, či vybieliť zuby. A z trojnásobnej matky je zrazu provokatívna cica. 

„Robím to najmä kvôli sebe. Chcem sa cítiť dobre. Kto by nechcel vyzerať dobre?,” reagovala blondínka na margo svojej premeny. Šepká sa, že sa jej už aj podarilo uloviť celkom slušného milenca. Má ním byť americky pracháč Donald Friese. Nechajme sa prekvapiť, či sa tieto dohady potvrdia. 

Melissa Meeks chodieva na kliniky plastickej chirurgie ako na klavír.
Zobraziť galériu (7)
Melissa Meeks chodieva na kliniky plastickej chirurgie ako na klavír.  (Zdroj: instaram)

Melissa Meeks ako sexi cica.
Zobraziť galériu (7)
Melissa Meeks ako sexi cica.  (Zdroj: instaram)

 

Viac o téme: Jeremy MeeksMelissa Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu