Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy americký raper vo vážnych problémoch: Vydali naňho zatykač!

Chief Keef Zobraziť galériu (4)
Chief Keef (Zdroj: SITA/AP)

BRATISLAVA - Úrady v Kalifornii vydali zatykač na amerického rappera Chief Keefa. Stalo sa tak po tom, ako sa nedostavil na súdne pojednávanie v prípade menšej dopravnej nehody, ktorej účastníkom bol v septembri. Informoval o tom portál TMZ.

Spomínaná nehoda sa stala v Los Angeles a 22-ročného rappera podľa zdrojov TMZ v tom čase pristihli, ako šoféruje aj napriek "pozastavenému alebo zrušenému vodičskému preukazu". Rodák zo Chicaga sa mal v tomto prípade postaviť pred súd začiatkom decembra, no neurobil tak.

Rapperov zástupca sa v tejto súvislosti pre magazín Billboard vyjadril, že jeho absenciu spôsobil zmätok týkajúci sa dátumu pojednávania. "Keef neberie svoje právne záležitosti na ľahkú váhu a berie plnú zodpovednosť za svoje konanie. Jeho právny tím začal vzhľadom na situáciu okamžite konať a pracujú na tom, aby dátum pojednávania preložili," uviedol s tým, že si je istý, že sa situácia rýchlo vyrieši.

Chief Keef, vlastným menom Keith Cozart, debutoval na hudobnej scéne v roku 2012 štúdiovkou Finally Rich. Na konte má tiež album Nobody (2014), dvojalbum Bang 3 (2015), štúdiovku Dedication (2017) či 18 mixtapeov. Spolupracoval s interpretmi ako 50 Cent, Young Jeezy, Gucci Mane, French Montana, ASAP Rocky či Travis Scott. V tomto roku mal početné problémy so zákonom, obvinili ho napríklad z držby drog či jazdy pod vplyvom návykových látok.

Viac o téme: Chief Keef
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu