Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Malé Geissenky ako modelky: Drsná kritika slávnych rodičov kvôli týmto FOTO!

Žeby z dcér Geissenovcov rástli budúce modelky?! Zobraziť galériu (12)
Žeby z dcér Geissenovcov rástli budúce modelky?! (Zdroj: Instagram)

KOLÍN - Na to ešte majú čas! Aj takto reagujú fanúšikovia Geissenovcov na ambície ich dcér, ktoré túžia po modelingovej kariére. 13-ročná Shania má za sebou už prvé profesionálne fotenie. Kým skupinka divákov je z výsledku nadšená, medzi priaznivcami pracháčov z Nemecka sa našli aj takí, čo si nekládli servítku pred ústa.

V maminých šľapajách! Hoci verejnosť vníma Carmen Geiss ako uškriekanú prachatú blondínku známu z televíznych obrazoviek, v minulosti sa venovala fitnessu a modelingu. Práve táto oblasť je veľkým lákadlom aj pre jej dve dcéry. A tie sa slávna Nemka rozhodla maximálne podporiť. 

Obe dievčatá už majú za sebou prvé pózovanie pred objektívom profesionálneho fotografa. Mladšia Shania sa netají tým, že jej veľkým vzorom je Gigi Hadid. A hoci má len 13 rokov, už teraz vie, že by v budúcnosti chcela byť jedným z anjelikov Victoria´s Secret.  

Niet pochýb, že Geissenovci budú svoje princezničky v ich snoch podporovať. Verejnosť a fanúšikovia svojskej rodiny však reagujú rôzne. Okrem pochvalných komentárov si musela Carmen prečítať aj viacero kritických. „Zmyselné pózy, našpúlené pery a kratké šortky... Nie sú tie dievčatá na to ešte malé?” znie jeden z nich. „Veď ony nemajú žiadne detstvo. Najskôr život pred kamerami, teraz toto. Čakám, kedy im dajú spraviť silikóny,” pridal sa ďalší z pohoršených priaznivcov.    

Malé Geissenky ako modelky si môžete pozrieť v GALÉRII>>

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert GeissShania GeissDavina Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu