Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hereckí kolegovia zo seriálu Hra o tróny: Chystajú svadbu!

Rose Leslie Zobraziť galériu (5)
Rose Leslie (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Anglický herec Kit Harington a jeho škótska kolegyňa Rose Leslie sa zasnúbili. Dvojica, ktorá sa spolu predstavila v seriáli Hra o tróny (2011), to oznámila prostredníctvom britského denníka The Times.

"Oznamujeme zasnúbenie Kita, mladšieho syna Davida a Deborah Haringtonovcov z Worcestershiru, a Rose, prostrednej dcéry Sebastiana a Candy Leslieovcov z Aberdeenshiru," informovali noviny.

Tridsaťročný predstaviteľ Jona Snowa zo spomínaného seriálu a rovnako stará Leslie, ktorá sa v projekte predstavila ako bojovníčka a jeho milenka Ygritte, sa spolu po prvý raz ako pár objavili na verejnosti vlani. Zoznámili sa už v roku 2012.

Christopher Catesby "Kit" Harington je známy napríklad aj z hororu Návrat do Silent Hill 3D (2012), dobrodružného fantasy Siedmy syn (2014), drámy Pompeje (2014), vojnového filmu Testament mladosti (2014), mokumentu Sedem dní v pekle (2015) či mysteriózneho westernu Brimstone (2016). Svoj hlas prepožičal jednej z postáv v animovanom filme Ako si vycvičiť draka 2 (2014).

Rose Leslie sa okrem Hier o tróny predstavila aj v seriáli Panstvo Downton (2010 - 2015), v ktorého prvej sezóne stvárnila Gwen Dawson. Zahrala si aj v snímkach Honeymoon (2014) či Posledný lovec čarodejníc (2015) a v súčasnosti účinkuje v dramatickej sérii Dobrý boj (2017).

Viac o téme: Hra o trónyKit HaringtonRose Leslie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu