Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fešný syn slávneho Van Damma: Sladká tvárička, veľký prúser!

Jean-Claude Van Damme zrejme z vyčíňania svojho syna nebude nadšený. Zobraziť galériu (7)
Jean-Claude Van Damme zrejme z vyčíňania svojho syna nebude nadšený. (Zdroj: SITA)

ARIZONA - Tatko bude "nadšený"! Byť potomkom slávnej celebrity prináša so sebou nielen výhody. Prominentné deti totiž často popularitu rodičov nezvládajú a navyše, keď vyrobia nejaký malér, vie o tom hneď celý svet. K problémovým ratolestiam sa najnovšie zaradil aj najmladší syn hviezdneho Jean-Claude Van Damma (56) - Nicholas Van Varenberg. 21-ročný mladík skončil v putách, lebo pod vplyvom drog napadol nožom svojho spolubývajúceho.

No, nie je ho škoda?! Belgický herec Jean-Claude Van Damme je nielen talentovaným hercom, či majstrom bojových umení, ale aj veľkým milovníkom žien. Dokazuje to fakt, že mal štyri ženy a tri ratolesti. 

Bývalá modelka a herečka Dary LaPier mu pred 21 rokmi porodila syna Nicholasa, ktorý sa rodičom ozaj vydaril. Aspoň čo sa vzhľadu týka. Mladík by totiž pokojne mohol robiť modela, či kráčať v otcových šľapajách. Spoločne si totiž zahrali v počine Kickboxer Retaliation. 

Počas uplynulých dní však fešáčik nerobí slávnemu otcovi dobré meno. Ako informuje portál tmz.com, cez víkend ho museli krotiť muži zákona. Tí boli privolaní k jeho apartmánu, keďže násilným správaním poškodil výťah a nožom ohrozoval svojho spolubývajúceho. Podľa medializovaných informácií našla polícia po prehľadaní apartmánu zakrvavený nôž a marihuanu. Syn slávneho herca teda bude mať čo vysvetľovať... 

Nicholas Van Varenberg má síce chutnú tváričku, no modelingová fotka by vyzerala predsa len lepšie, ako tá od polície.
Zobraziť galériu (7)
Nicholas Van Varenberg má síce chutnú tváričku, no modelingová fotka by vyzerala predsa len lepšie, ako tá od polície.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Jean-Claude Van DammeNicholas Van Varenberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu