Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Promi mamina pobúrila synovou fotkou: Och, prečo to urobila?!

Lilly Becker Zobraziť galériu (6)
Lilly Becker (Zdroj: Instagram)

IBIZA - Patrí toto na web? Rodina niekdajšieho tenisového šampióna Borisa Beckera (49) aktuálne plní stránky bulvárnych médií v rôznych krajinách. Najnovšie vyvolala rozruch športovcova manželka Lilly (41), ktorá na internete zverejnila fotku ich nahého syna. Verejnosť tým dosť pobúrila!

Médiá sú v týchto dňoch plné článkov o tom, že Boris Becker má brutálne dlhy, rieši sa aj údajná kríza v manželstve a viaceré bulvárne portály obdivujú postavu jeho ženy alebo nemanželskej dcéry. 

Nemecký magazín Bunte sa však zameral na jeho najmladšieho syna Amadeusa. Ten sa podľa titulku správa ako malé dieťa zo škôlky, hoci má už sedem rokov. Tenistovu manželku tento článok poriadne napálil a prostredníctvom instagramu adresovala magazínu ostrý odkaz. „Môj syn sa správa tak, ako sa mu chce. Je to slobodné dieťa a vy ho nechajte na pokoji!” znie úryvok z neho. 

Krátko na to pridala aj momentku, na ktorej je Amadeus celkom nahý pri mori. „Medvedica bude vždy chrániť svoje mláďatá,” pripísala k fotografii bývalá modelka. Reakcie verejnosti sa však dosť líšili. Mnohí Lilly vyčítali, že takéto fotografie na internet nepatria. Aký je váš názor?

Lilly Becker zverejnila na instagrame fotku, na ktorej je jej synček nahý.
Zobraziť galériu (6)
Lilly Becker zverejnila na instagrame fotku, na ktorej je jej synček nahý.  (Zdroj: Instagram)
  

Viac o téme: Lilly BeckerBoris Becker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu