Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Z promi dcéry je už dospelá žena: Pozrite, ako sa prsí!

Anna Ermakova Zobraziť galériu (10)
Anna Ermakova (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - A čo by sa nepochválila! Anna Ermakova (18) je verejnosti známa ako dcéra tenisovej hviezdy - Borisa Beckera (50). Tú mu porodila ruská modelka Angela Ermakova, s ktorou mal športovec náhodný sex na schodoch reštaurácie Nobu. Slávny Nemec sa spočiatku k nemanželskému dieťaťu nepriznával, avšak dnes je na ňu celkom pyšný. Mladá slečna je modelkou, ktorá veľmi dobre vie, ako zaujať.

Bývalá tenisová hviezda - Boris Becker v posledných mesiacoch plní stránky bulváru v súvislosti s osobným bankrotom a rozvodom. S druhou manželkou - Lilly sa rozvádzajú po deviatich rokoch. Dvojica má spolu syna Amadeusa. Okrem neho má bývalý športovec ešte ďalších dvoch synov a dcéru. 

Z Anny je dnes dospelá - 18-ročná slečna, ktorá sa živí modelingom. Ako mnohé manekýnky, aj ona je aktívna na sociálnych sieťach. A tiež dbá o to, aby svojich priaznivcov nenudila.

V týchto dňoch zverejnila Anna na instagrame momentku z posedenia na kávičke. Azda každému udrel do očí hlboký výstrih, ktorý odhaľoval poprsie prominentnej dcéry. FOTOGRAFIU nájdete v GALÉRII>>  

Viac o téme: Boris BeckerAnna Ermakova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu