Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

MEGA výstrih vojvodkyne Kate témou dňa! Na bankete nebola jedinou kráskou

Vojvodkyňa Kate Zobraziť galériu (13)
Vojvodkyňa Kate (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Prekvapila! Nie je tajomstvom, že vojvodkyňa Kate sa v móde vyzná. Kdekoľvek sa objaví, jej outfity sú ospevované. A to nielen preto, že vyzdvihnú jej krásu. Inak tomu nebolo ani na stredajšom slávnostnom bankete. Manželka princa Williama sa tam predviedla v róbe ružovej farby, ktorá mala dosť hlboký výstrih. Atraktívna brunetka však nebola jedinou dámou, na ktorú sa upierali pohľady všetkých prítomných.

Nielen britské médiá boli dnes plné fotiek z včerajšieho banketu, ktorý sa konal pri príležitosti návštevy španielského kráľa Filipa VI. a jeho manželky Letizie vo Veľkej Británii. Ako to už býva zvykom, značnú pozornosť na seba strhla vojvodkyňa Kate. 

Manželka princa Williama si totiž obliekla svetloružovú róbu značky Marchesa, ktorá mala pomerne hlboký výstrih. Kate už v minulosti dokázala, že sa odvážnejších outfitov nebojí, keď sa na premiére bondovky ukázala v šatách bez podprsenky. 

Okrem krásnej róby zaujala brunetka aj šperkami a dokonalou vizážou. Na jej tvári však chýbal úsmev a Kate pôsobila akosi strnulo. Dobrú náladu však mala kráľovná Letizia. Oblečená vo výrazných červených šatách a s odhalenými ramenami vyzerala fantasticky. 

FOTO oboch dám a zábery z banketu nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kráľovská rodinaKate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu