Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vojvodkyňa Kate šokovala outfitom: Urodzené prsia bez podprsenky!

Kate sa na verejnosti ukázala v odvážnej róbe, pod ktorú si nevzala podprsenku. Zobraziť galériu (19)
Kate sa na verejnosti ukázala v odvážnej róbe, pod ktorú si nevzala podprsenku.

LONDÝN - Bola sexi, neskutočne sexi! Pondelkový večer patril slávnostnej premiére najnovšej bondovky Spectre, ktorá sa v hlavnom meste Británie konala za účasti členov kráľovskej monarchie. Príjemným prekvapením bola prítomnosť očarujúcej vojvodkyne Kate (33). Tá sa predviedla v róbe, ktorou by určite poplietla hlavu aj samotnému Jamesovi Bondovi. Čerešničkou bola chýbajúca podprsenka.

Toto tu ešte nebolo! Keď sa Kate Middleton stala členkou britskej kráľovskej rodiny, musela si začať dávať pozor nielen na svoje správanie, prezentáciu, ale i šatník. V spoločnosti sa síce vždy ukazovala dokonale upravená, no ešte nikdy sa nepredviedla v tak odvážnom modeli, akým narobila rozruch začiatkom tohto týždňa.  

Vojvodkyňa sa totiž spoločne s manželom Williamom a jeho bratom Harrym zúčastnili slávnostného premietania novej bondovky. Kate si pri tej príležitosti obliekla róbu od stále viac obľúbenej návrhárky Jenny Packham. Šaty boli rafinovane strihané a odhaľovali brunetkin chrbát. Pri pohľade na ňu bolo hneď každému jasné, že princova manželka v ten večer nechala podprsenku doma. 

Viacerí sa zhodujú na tom, že očarujúca Kate dokonca zatienila aj hlavné hviezdy filmu – herečku Monicu Bellucci, či predstaviteľa agenta 007 Daniela Craiga. Ten pred časom prezradil, že účinkovanie v ďalšej bondovke už neplánuje. „Je skvelé tu dnes všetkých vidieť. Som nadšený a neviem sa dočkať, až ľudia uvidia ten film,” poznamenal pred premiérou samotný Craig, ktorý tiež dodal, že sa na seba nerád pozerá. 

Viac o téme: Kate MiddletonDaniel CraigJames BondSpectre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu