Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šoubiznisom otriasa sexuálny škandál: Popová legenda znásilnila 14-ročnú pannu!

LONDÝN - Chcela len autogram! Stretnutie s idolom je pre mnohé dievčatá tým najkrajším zážitkom. Istá Angličanka však na chvíle strávené v spoločnosti svojho obľúbenca nespomína v najlepšom. The Sun prišiel so šokujúcimi informáciami, že britská popová legenda v 70. rokoch zneužila mladučkú pannu. Dnes zhruba 60-ročná pani sa dožaduje spravodlivosti a tvrdí, že jej známa hviezda zničila celý život.

The Sun prišiel koncom roka 2015 s tvrdením, že svetový šoubiznis zachvátila panika, lebo jeden z Á-čkových hercov má HIV. Netrvalo dlho a vyšlo najavo, že vážnou pohlavnou chrobou trpí obľúbený Charlie Sheen. Ktovie, či bude tak rýchlo odhalená aj identita speváka, ktorý je podľa informácií denníka The Sun vyšetrovaný pre hriechy z minulosti. 

Škandál, o ktorom sa začalo hovoriť, sa týka popovej legendy z Británie. Známy umelec mal v 70. rokoch po jednom z koncertov znásilniť mladú fanúšičku. Bodyguard ju spoločne s o rok mladšou kamarátkou oslovil, aby navštívili svoj idol na hotelovej izbe. Dievčence boli z návrhu nadšené. Tešili sa z osobného stretnutia, i z toho, že si domov odnesú autogram.

K hviezdnemu spevákovi sa napokon dostala len tá staršia z dvojice. A jej idol jej dal viac, než len podpis. Dnes už dospelá žena pre The Sun uviedla, že spevák mal na sebe krátky biely župan a núkal ju šampanským. „Bola som naivná 14-ročná panna. Nikdy pred tým som sa ani nebozkávala. Skôr, než som sa nazdala, som ležala na posteli a on bol zrazu nahý,” uviedla pre denník spomínaná pani.       

„Bola som zmätená a nechápala som, odkiaľ tá bolesť pochádza. Cítla som sa mimo a nemohla som sa vôbec hýbať. Jediné, čo som vnímala boli jeho slová, ako dookola opakoval, aby som sa uvoľnila. Že potom to nebude bolieť. Tieto slová ma prenasledujú roky,” vyjadrila sa nešťastná dáma, ktorej identitu The Sun tají. Rovnako tak aj meno popovej legendy. Máte tip, o koho by mohlo ísť? Isté je zatiaľ len to, že prípadom sa už zaoberajú aj muži zákona.  

Viac o téme: Škandál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu