Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdna kráska (47) si vyšla na rande: Slintal nielen milenec!

Alex Rodriguez určite nie je jediným chlapom, ktorý pri pohľade na Jennifer Lopez slintá. Zobraziť galériu (9)
Alex Rodriguez určite nie je jediným chlapom, ktorý pri pohľade na Jennifer Lopez slintá. (Zdroj: instagram a profimedia.sk)

MIAMI - Provokovala nielen jeho! Reč je o Jennifer Lopez, ktorá je aj s päťdesiatkou na krku poriadna sexica. Svoje by o tom vedel hovoriť napríklad bývalý bejzbalový hráč Alex Rodriguez (41), s ktorým si J.Lo vyšla vo štvrtok večer na rande. Speváčka si je vedomá svojich kvalít, a tak si obliekla biele minišaty. Tie dokonale zvýraznili jej sexepíl. Pokochajte sa aj vy pohľadom na to božské telo!

Dobrá partia! Ešte pred pár týždňami plnila Jennifer Lopez stránky bulváru románikom s 30-ročným raperom menom Drake. Dnes sa po jej boku objavuje už nový muž. Vekovo primeranejší a s celkom slušným majetkom - športovec Alex Rodriguez.  

Dvojicu počas tohto týždňa nafotili paparazzi na spoločnej večeri v luxusnej reštaurácii. Jennifer, ktorá takmer vždy vyzerá fantasticky, si dala na svojom vzhľade aj teraz dosť záležať. Oblečené mala minišaty, ktoré obopínali jej krivky, zaujímavo riešeny rázporok pošteklil fantáziu každého chlapa, ktorý sa na ňu pozrel.

Jennifer oslávi tento rok 48.narodeniny, no pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Bezchybne vyzerá nielen jej pleť, ale pochvalu si zaslúžia tiež speváčkine krivky, o ktorých sa bývalí milenci vyjadrujú aj ako o umeleckom diele.

Jennifer Lopez si vyšla na večeru v bielych minišatách, ktoré odhaľovali jej dokonalé nohy.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez si vyšla na večeru v bielych minišatách, ktoré odhaľovali jej dokonalé nohy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Alex Rodriguez je celkom sympaťák. Čo poviete?!
Zobraziť galériu (9)
Alex Rodriguez je celkom sympaťák. Čo poviete?!  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezAlex Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu