Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hriešne FOTO hviezdnej krásky: Mnohé o tom môžu len snívať!

Jennifer Lopez. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez. (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Vyzerá skvele! Speváčka a herečka Jennifer Lopez oslávi tento rok 48. narodeniny, no rozhodne nepatrí do starého železa. Dokazujú to aj rajcovné fotky, ktoré raz za čas zverejní na internete. Pri pohľade na jej dokonalé telo a tvár bez vrások určite zblednú závisťou všetky jej rovesníčky.

Jennifer Lopez štartuje 8. februára svoje vystúpenia v meste hriechu. A fanúšikov na ne láka tým najvhodnejším spôsobom. Na instagrame zverejnila fotu, ktorá nepochybne zaujme každého chlapa a dovolíme si tvrdiť, že i ženu.

Známa umelkyňa má totiž šarmu na rozdávnie a komplimenty jej dennodenne dávaju aj zástupkyne nežného pohlavia. Bodaj by nie, JLo totiž môže byť pre mnohé z nich veľkým vzorom. Má 50-tku na krku, čo však pri pohľade na ňu znie neuveriteľne.   

Záber, na ktorom pózuje s vykúkajúcimi prsiami a odhaleným bruškom, je skvelým spôsobom, ako nálakať fanúšikov na svoje koncerty. „Táto žena nemá konkurenciu. Talentovná a krásna,” znie jedna z pochvál na adresu JLo, ktorá v poslednej dobe randí so zajačikmi. Čuduje sa im niekto?!

Jennifer Lopez má aj v zrelšom veku sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez má aj v zrelšom veku sexepílu na rozdávanie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer LopezJLo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu