Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi FOTO hviezdnej Hermiony: Z dievčatka je žena - Pózuje hore bez!

Emma Watson Zobraziť galériu (7)
Emma Watson (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Prekvapila! Hoci má Emma Watson na konte účinkovanie vo viacerých počinoch, mnohí si ju spájajú najmä s postavou bifľošky Hermiony, ktorú stvárrnila vo filmoch o Harry Potterovi. Herečka narábala s čarodejníckou paličkou, keď bola tínedžerkou. Dnes je z nej dospelá, 26-ročná žena, ktorá sa pomaličky zbavuje aj hanblivosti. Pre marcové vydanie magazínu Vanity Fair totiž sympatická umelkyňa nafotila doposiaľ najodvážnejšie fotky svojho života.

Emma Watson nepatrí k herečkám, ktorým je blízky imidž sexice. Skôr je spájaná s feministkami, pre ktoré je priam ikonou. Okrem čarodejnice Hermiony stvárnila viacero úloh a postáv. No, kým mnohé jej kolegyne majú na konte erotické a posteľné scény, ona sa tomu vehemente vyhýba.

Netreba sa preto čudovať, že zábery, ktoré zdobia magazín Vanity Fair, vyrazili mnohým dych. Emma totiž pred objektívom Tima Walkera pózovala s nahými prsiami, ktoré jej krylo bolerko. Nevedno, aké zábery má herečka v súkromnom archíve, isté však je, že ide o jej doposiaľ najodvážnejšie publikované fotografie.

Nuž, predstaviteľka Hermiony už nie je tou tínedžerkou, akú si pamätáme. Aj Watson sama priznáva, že sa cíti inak. Svoj podiel má na tom úloha vo filmovom spracovaní rozprávky Kráska a zviera. „Keď sme skončili nakrúcanie, mala som pocit, akoby som prešla nejakým prerodom z dievčaťa na ženu,” poznamenala sympatická umelkyňa. Nechajme sa prekvapiť, či sa nám niekedy ukáže aj v plnej kráse.

Emma Watson pózovala pre magazín Vanity Fair hore bez.
Zobraziť galériu (7)
Emma Watson pózovala pre magazín Vanity Fair hore bez.  (Zdroj: Vanity Fair/ Tim Walker)

Viac o téme: Emma WatsonHermiona Harry Potter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu