Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kedysi Harry Potter, dnes Playboy: Čáry-máry, to sú tvary!

Scarlett Byrne ako Pansy Parkinson. Zobraziť galériu (10)
Scarlett Byrne ako Pansy Parkinson. (Zdroj: Warner Bros. Pictures)

LOS ANGELES - Zo strapatého dievčaťa je sexi žena! Britská herečka Scarlett Byrne (26) je známa najmä divákom Harryho Pottera. Stvárnila v ňom Pansy Parkinson, kamarátku Draca Malfoya. Od nakrúcania počinu ubehlo pár rokov a kráska predvádza nielen svoj herecký talent. Svetu sa totiž ukázala v Evinom rúchu, keď pózovala pre obľúbený pánsky magazín Playboy.

Americká verzia magazínu Playboy sa v októbri 2015 rozhodla upustiť od nahoty a eroticky ladených fotografií. Tie zdobili stránky časopisu celých 60 rokov. Poslednou vyzlečenou bola sexbomba Pamela Anderson, ktorá sa objavila na titulke čísla január/február 2016.

Netrvalo ale dlho a Playboy sa vracia k svojej tradícii. „Som prvý, kto priznáva, že spôsob, akým časopis ukazoval nahotu, bol zastaraný. Vzdať sa jej úplne však bola chyba,” vyjadril sa na twitteri kreatívny riaditeľ Cooper Hefner, ktorý je zároveň synom zakladateľa Hugha Hefnera. „Nahota je normálna,” dodal. 

Táto fráza je viackrát zdôraznená aj v aktuálnom čísle. Zaujímavosťou je, že sa v ňom odhalila i Cooperova snúbenica Scarlett Byrne, známa z Harryho Pottera. „Som veľmi pyšná na to, že som súčasťou nového vydania magazínu Playboy. Ďakujem za takúto príležitosť,” poznamenala prostredníctvom instagramu krásna herečka. Zároveň pridala ochutnávku v podobe fotografie, na ktorej pózuje nahá. 

Zo Scarlett Byrne je dnes dospelá žena. Takto pózovala pre magazín Playboy.
Zobraziť galériu (10)
Zo Scarlett Byrne je dnes dospelá žena. Takto pózovala pre magazín Playboy.  (Zdroj: instagram/ Playboy)

Scarlett Byrne je snúbenicou syna Hugha Hefnera - Coopera (25).
Zobraziť galériu (10)
Scarlett Byrne je snúbenicou syna Hugha Hefnera - Coopera (25).  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Harry PotterScarlett Byrne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu