Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Magická svadba herečky z Harryho Pottera: Exotická nevesta... Na hostinu prišli aj kolegyne čarodejnice!

Herečka z Harryho Pottera sa vydala. Zobraziť galériu (11)
Herečka z Harryho Pottera sa vydala. (Zdroj: SITA/AP)

BIRMINGHAM - Herecký svet Harryho Pottera aj fanúšikovia príbehov o mladom čarodejníkovi sa tešia. Jedna z herečiek povedala áno svojmu partnerovi v Symphony Hall. Afshan Azad (29) prišli počas jej veľkého dňa podporiť aj kolegyne z kúzelného sveta.

Skutočné meno herečky mnohým povie len málo, no jej postavu z čarodejníckeho sveta pozná snáď každý. Fanúšikovia Rowlingovej príbehov si určite spomínajú na Ronovu partnerku, s ktorou prišiel na Vianočný ples - Padmu Patilovú.

Afshan ako Padma Patilová vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša.
Zobraziť galériu (11)
Afshan ako Padma Patilová vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša.  (Zdroj: Instagram Harry Potter Film)

Britská kráska, ktorá má exotické korene, sa uplynulý týždeň vydala za svojho snúbenca Nabila Kaziho. Svadby mali hneď dve. Jednu v moslimskom štýle, ktorá bola plná farieb a druhú tradičnú, kde nevesta žiarila v bielom.

Zábermi zo svojho veľkého dňa sa postupne chválila na svojom instagramovom profile. Tak ako vo väčšine svadobných prípadov, Afshan žiarila šťastím. V snehovobielych šatách pôsobila ako nežná princezná. "Princeznovské vibrácie počas mojej rozprávkovej svadby, v mojich rozprávkových šatách, s mojím pánom čarovným," takto sa vyjadrila krásna brunetka k spoločnej fotke.

Afshan s Nabilom žiaria šťastím.
Zobraziť galériu (11)
Afshan s Nabilom žiaria šťastím.  (Zdroj: Irfan Rafiq)

Zábery z veľkého dňa hovoria samé o sebe, že "veselica" bola čarovná a skutočne rozprávková, ako ju opísala Britka. Okrem rodiny boli po jej boku aj jej herecké kolegyne z Harryho Pottera - Bonnie Wright (Ginny Weasley) a Katie Leung (Cho Chang), s ktorými sa počas nakrúcania spriatelila.

Afshan svadba

Viac o téme: Harry PotterAfshan Azad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu