Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V lese by ju chcel stretnúť každý chlap: Modelka pobehuje po svete celkom nahá!

Sara Jean Underwood Zobraziť galériu (9)
Sara Jean Underwood (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Šaty nepotrebuje! Sara Jean Underwood mala sladkých 22 rokov, keď získala titul Playmate roka 2007. A hoci od vtedy ubehlo už dosť času, blondínka sa stále pyši tip-top postavičkou, ktorú ochotne ukáže svetu v plnej kráse. Pozrite sa, celkom nahá pózuje kdekoľvek!

S nahotou nemá problém! Sara Jean Underwood sa prvýkrát objavila v pánskom magazíne Playboy v roku 2005. Na jeho stránkach sa ešte párkrát vyzliekla a pýši sa aj titulom Playmate roka. Na konte má účinkovanie v pár televíznych programoch a pýši sa celkom slušnou fanúšikovskou základňou. 

Bodaj by nie! Profily tejto krásky na sociálnych sieťach sú plné sexi fotiek, ktoré určite pošteklia fantáziu každého chlapa. Sara celkom rada pózuje v Evinom rúchu pred objektívom fotografa Steva Bitangu, ktorý ju najradšej fotí v prírode.

Hoci Sara dostáva denne množstvo komplimentov, netají sa tým, že mala v minulosti problém so sebavedomím. Keď rozbiehala svoju kariéru, príliš si neverila. „Myslela som si, že nie som dosť pekná,“ poznamenala blondínka, ktorej by mnohí určite protirečili. 

Chlapi, pozrite sa na ten výhľad!
Zobraziť galériu (9)
Chlapi, pozrite sa na ten výhľad!  (Zdroj: instagram/ Steve Bitanga )

Sara Jean Underwood nemá s nahotou žiaden problém. Tieto fotografie sú toho dôkazom.
Zobraziť galériu (9)
Sara Jean Underwood nemá s nahotou žiaden problém. Tieto fotografie sú toho dôkazom.  (Zdroj: instagram/ Steve Bitanga )

Viac o téme: Sara Jean Underwood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu