Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Sexi kráska odhaľuje svoje vnady: Povolanie, o akom sa ženám ani nesníva

Krásna Gunn Nartenová Zobraziť galériu (5)
Krásna Gunn Nartenová (Zdroj: Instagram/narten86)

OSLO - Žena do voza, aj do koča, a to doslova. Kráska, ktorá na prvý pohľad pôsobí ako krehké žieňa, vykonáva poriadne náročnú prácu. Nie je to žiadna princezná. Pracuje medzi hasičmi a okrem toho je osobnou trénerkou.

Nórka Gunn Nartenová si vďaka sociálnej sieti vybudovala poriadne veľký zástup fanúšikov, ktorí denne sledujú jej nové príspevky. Skoro 90 tisíc ľudí drží krok s jej aktívnym životným štýlom. Kráska, ktorá sa má čím pochváliť ale šokuje. Má 30 rokov a zamestnanie o akom sa máloktorej žene sníva. "Rozhodla som sa stať hasičom už keď som mala 19 rokov. Vždy som totiž milovala byť aktívnou a súčasťou tímu," priznala Gunn.

FOTO Sexi kráska odhaľuje
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/narten86)

V momente ako zistila, že toto zamestnanie spája fyzickú prácu, náročné úlohy a pomoc ľuďom, už pre ňu iná voľba neexistovala. "Nikdy som to neoľutovala. Absolútne svoju prácu milujem." Po tom, ako to oznámila doma mame, reakcia na seba nenechala dlho čakať. Jej mama priznala, že nikdy nepočula o ženskej hasičke. Gunn odpovedala jasne: "Prečo teda nie ja?"

FOTO Sexi kráska odhaľuje
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/narten86)

Ľudia podľa kráskiných slov reagujú na jej povolanie prekvapene a zmätene. Celkovo sú ale ohlasy pozitívne. Gunn síce vykonáva mužskú prácu no priznáva, že sa rada vráti do ženskej role. "Keď mám voľno vždy sa rada pekne oblečiem a som ženská."

Pred rokmi sa začala Gunn venovať cvičeniu a stala sa z nej osobná trénerka. Zamerala sa na CrossFit, silový tréning, beh, plávanie a futbal so svojimi kolegami. K tomuto rozhodnutiu ju priviedla zvedavosť. "Chcela som sa dozvedieť viac o tom, ako výcvik ovplyvňuje telo. Je to moja profesia. Musím byť silná a potrebujem mať vysokú úroveň fyzickej zdatnosti."

FOTO Sexi kráska odhaľuje
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/narten86)

So svojimi kolegami má výborný vzťah. Priznáva, že s ňou zaobchádzajú rovnocenne. "Ak chcem robiť svoju prácu musím byť v najlepšej kondícii. Je to práca s ťažkou technikou a zúčastniť sa požiaru môže byť veľmi vyčerpávajúce," vysvetľuje kráska. V jej nezvyčajnej voľbe ju mnoho ľudí nepodporovalo. Založila si teda účet na Instagrame, prostredníctvom ktorého chce inšpirovať a podporiť ľudí na ceste za svojím snom. "Chcem byť človek, ktorý inšpiruje iných tým, že som pozitívna a šírim úsmev, zdravie a šťastie."

FOTO Sexi kráska odhaľuje
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/narten86)

Jej myšlienky dávajú naozaj význam. Podľa jej slov je totiž najdôležitejšie prísť v živote nato, čo chce človek robiť, a čo chce dosiahnuť. Nikdy sa netreba vzdávať. Netreba počúvať názory iných, nikto predsa nežije náš život. "Ak v seba veríte a tvrdo pracujete, príde úspech. Vždy budú existovať ľudia, ktorí budú tvrdiť, že je to nemožné. Dokážte, že nemajú pravdu," ukončila Gunn. 

Viac o téme: KráskaHasičTréner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu