Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Silvester á la Geissenka: Róóóbert, ty máš doma riadnu sexicu!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (9)
Carmen Geiss (Zdroj: Facebook)

THAJSKO - Nový imidž, sexi outfit! Rok 2016 je za nami. Včera sa s ním lúčila a vítala ten nový aj prachatá rodinka známa z televíznych obrazoviek - Geissenovci. Carmen (51) si pri tej príležitosti dala na svojom zovňajšku záležať. Žúrovala vyfintená ako ozajstná party girl. Nezabudla ani na svojich priaznivcov a prostredníctvom videa na instagrame ich pozdravila. Fanúšikovia zahrnuli svojskú blondínku komplimentami a musíte uznať aj vy, že jej to v posledný deň roka 2016 ozaj svedčalo.

Žiarila! Carmen Geiss patrí k ženám, ktoré jednoduchosť a prirodzenosť veľmi neobľubujú. S verejnosťou sa len veľmi zriedka delí o momentky, na ktorých je nenalíčená alebo neupravená. Skôr je o nej známe, že preferuje dokonalé líčenie, rada sedí u kaderníka celé hodiny a v jej šatníku prevládajú výraznejšie outfity. 

Vyparádená bola Geissenka aj počas silvestrovskej noci. Tú si užívala v trblietavých minišatách, ktoré odhaľovali jej nohy a zvýraznili bujné prednosti. Na jednotku bol tiež mladistvý účes v podobe brčkavých vlasov, ktorý si Carmen v poslednej dobe obľúbila. 

Popri zábave si pracháči našli čas aj na to, aby pozdravili svojich fanúšikov. „Prajeme vám šťastný nový rok a dúfame, že sa vidíme aj v roku 2017,” pripísali k videopozdravu Geissenovci. 

Carmen Geiss sa predviedla s novým imidžom.
Zobraziť galériu (9)
Carmen Geiss sa predviedla s novým imidžom.  (Zdroj: Facebook)

Carmen si obliekla trblietavé minišaty, ktoré zvýraznili jej krivky.
Zobraziť galériu (9)
Carmen si obliekla trblietavé minišaty, ktoré zvýraznili jej krivky.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu