Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Geissenka šokovala fanúšikov: Carmen, Mein Gott, veď ty nemáš nohavičky!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss (Zdroj: youtube.com)

ZURICH - Skoro im oči vypadl! Carmen Geiss (51) poriadne zaskočila svojich fanúšikov, keď v utorok v noci zverejnila na facebooku fotky z podujatia s názvom The Dance. Vysmiata blondínka na nich pózuje v čiernych šatách s hlbokým výstrihom. Pri jednej z momentiek však pohľad každého smeruje o pár centimetrov nižšie. Pracháčka totiž pustila fotografa pod sukňu, pod ktorou, podľa mnohých názorov, nemala nohavičky.

Tak má ich alebo nie? Toto by mala radšej vymazať! Bože môj, veď jej vidno... Prevažne takéto reakcie sa objavili pod fotkou, ktorú zverejnila Carmen Geiss na facebooku. Záber vznikol už dávnejšie, no televízia RTL II. až teraz vysiela časti, v rámci ktorých bola blondínka porotkyňou tanečnej súťaže The Dance vo Švajčiarsku.    

Geissenka si chvíle na akcii ozaj užila, čo potvrdzujú aj momentky, o ktoré sa podelila s fanúšikmi. Na jednej z fotiek však prachatá panička sedí tak, že jej vidno pod sukňu. „Carmen, ty si nechala gaťky doma?” pýtali sa viacerí páni. Pod fotkou sa však našli aj názory, že blondínka má oblečené nohavičky telovej farby. Vy sa môžete vyjadriť v ankete pod článkom!

Carmen Geiss vyvolala touto fotkou búrlivú diskusiu. Fanúšikovia riešia, či má, alebo nemá nohavičky.
Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss vyvolala touto fotkou búrlivú diskusiu. Fanúšikovia riešia, či má, alebo nemá nohavičky.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu