Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Silikóny v bikinách a chvost! Geissenka, ako ste ju nevideli

Carmen Geiss Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss

THAJSKO - Vždy vie prekvapiť! Carmen Geiss (51) s fanúšikmi pravidelne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. Delí sa s nimi o momentky z rôznych kútov sveta a dokonca dbá o to, aby ich nenudila. Prebiehajúci víkend spríjemnila blondínka svojim priaznivcom fotkami, na ktorých pózuje prezlečená za morskú pannu.

Svojrázna rodinka Geissenovcov sa momentálne nachádza v Thajsku. Ako Carmen na facebooku prezradila, nakrúca tam videoklip k ďalšej svojej skladbe. „Som zvedavá, či sa mi podarí sprostredkovať vám krásy ostrova a budete sa tiež cítiť ako v raji,” vyjadrila sa blondínka.   

Carmen zverejnila na sociálnych sieťach aj fotky, na ktorých je prezlečená za morskú pannu. Či sa takto oblečená objaví aj v klipe, uvidíme. Isté ale je, že pracháčka väčšinu fanúšikov potešila. 

„Wau, tiež by som chcela takto vyzerať, keď budem mať 50,” znie jedna z viacerých nadšených reakcií. „Tak toto tu ešte nebolo. Ale Carmen, tebe teda pristane asi všetko,” pridali sa aj muži. Ako sa Geissenka v nezvyčajnom kostýme páči vám?   

Carmen Geiss sa ukázala fanúšikom v kostýme morskej panny.
Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss sa ukázala fanúšikom v kostýme morskej panny.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu