Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Románik po rokoch odhalený: Mala som vášnivý pomer so ženatým Fordom!

Mladý Harrison Ford (vľavo), Carrie Fisherová ako princezná Leia a jej brat Luke Skywalker. Zobraziť galériu (10)
Mladý Harrison Ford (vľavo), Carrie Fisherová ako princezná Leia a jej brat Luke Skywalker. (Zdroj: SITA/AP)

WASIHNGTON - Románik princeznej Leiy a Hana Sola sa neodohral len na filmovom plátne. Herečka Carrie Fisherová mala s kolegom Harrisonom Fordom vášnivý pomer počas natáčania Hviezdnych vojen v roku 1977. Povedala to v rozhovore pre časopis People.

Ford mal v tom čase 33 rokov, bol ženatý a mal dve deti, Fisherová mala 19. Ich vzťah trval tri mesiace, uviedla Fisherová v rozhovore. "Cez týždeň sme boli Leia a Han a cez víkend Carrie a Harrison," povedala. Dodala, že ich románik skončil s koncom natáčania.

Fisherová napísala memoáre z natáčania, v ktorých sa o milostnom pomere s Fordom zmieňuje. Kniha sa volá The Princess Diarist (Princezná kronikárka) a čoskoro sa objaví v kníhkupectvách. Ford vraj o knihe vie a dostal jej náčrt. Jeho manažér rozhovor Fisherovej zatiaľ nekomentoval.

Fisherová sa o romániku nezmienila 40 rokov, ale keď sa jej pod ruku dostali denníky z londýnskeho natáčania, v ktorých svoje pocity popisovala, rozhodla sa, že nastal čas ísť s pravdou von. Po prvej noci s Fordom vraj nechápala, čo na nej môže vidieť filmová hviezda jeho formátu, ale verila mu, pretože sa k nej vždy správal pekne.

Ford pôvodne Hana Sola hrať nemal. Rolu však odmietol Christopher Walken a mladý Ford na režiséra Georgea Lucasa urobil dojem. Jeho honorár bol vtedy malý, točil za 1000 dolárov týždenne. Za minulý snímka Star Wars: Sila sa prebúdza už dostal zhruba 33,5 milióna dolárov.

Viac o téme: Harrison FordHviezdne vojnyCarrie Fisherová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu