Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Milenka princa Harryho je poriadna divoška: Pozrite, sex si užíva!

Princ Harry Zobraziť galériu (12)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - S touto v posteli určite nie je nuda! Hoci princ Harry (32) nie je prototypom fešáčika, ženy sa o neho inteznívne zaujímajú. Ako ale v týchto dňoch informujú britské médiá, zbytočne. Urodzený mladík vraj už pár mesiacov randí s americkou herečkou Meghan Markle (35). Tá je nielen krásna, ale aj dosť zmyselná. Dôkazom sú sexuálne scény, ktoré má brunetka na konte vďaka účinkovaniu v seriáli Suits.

Princ Harry má už dlhší čas status nezadaného muža. V poslednom čase bolo jeho meno spájané so speváčkou Ellie Goulding, či herečkou Jennou Coleman a hovorilo sa tiež o tom, že má zálusk na dcéru gréckeho korunného princa - Olympiu. Britské média ale najnovšie prišli so správami, že už pár mesiacov randí s americkou herečkou Meghan Markle. 

Sympatická brunetka a vnuk britskej kráľovnej sa mali zoznámiť v Kanade a rozvedená herečka vraj za svojou láskou pravidelne cestuje. Podľa medializovaných informácii sa Meghan už zoznámila aj s Williamom a Kate, ktorí sú z nej nadšení. „Harry je šťastný, ako už dávno nie. Chémia medzi nimi dokonale funguje,” prezradil pre The Sunday Express zdroj z princovho okolia. Kráľovský dvor tieto informácie nekomentuje s odôvodnením, že ide o súkromné záležitosti. 

Krásna tvárička, sexi telo a zmyselnosť však nie sú to jediné, čim Meghan urodzeného mladíka očarila. Hviezda seriálu Suits má tiež dobré srdce. O Meghan je známe, že sa venuje humanitárnej pomoci a charite. 

VIDEO: Úryvok zo seriálu Suits, kde Meghan Markle stvárnila aj takúto erotickú scénu.

Meghan Markle má nielen sexepíl, ale aj dobré srdce.
Zobraziť galériu (12)
Meghan Markle má nielen sexepíl, ale aj dobré srdce.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu