Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Princ Harry je fajnšmeker: Robí si chúťky na najžiadanejšiu slečnu sveta - Aha, aké má telo!

Princ Harry má nos na sexi kočky. Zobraziť galériu (8)
Princ Harry má nos na sexi kočky. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ďalšia kočka na obzore! Niet pochýb, že princ Harry (31) je vďaka svojmu pôvodu dosť žiadaným mužom. Momentálne po svojom boku nemá oficiálnu partnerku, no jeho posteľ určite nezíva prázdnotou. V médiách sa skloňujú mená viacerých slečien, s ktorými si má byť mladík s modrou krvou blízky. Podľa najnovších informácií mu padla do oka nemenej urodzená a dosť fešná princeznička.

To by bola nevesta! Princ Harry sa nedávno pre televíziu Sky News vyjadril, že by bol veľmi rád, keby mal čoskoro vlastných potomkov a partnerku. Týmto krokom by určite potešil aj svoju babičku - kráľovnú Alžbetu II. V súvislosti s mladíkom sa v poslednom čase skloňovalo viacero ženských mien. Hovorilo sa, že si našiel cestu k bývalej frajerke Chelsy Davy, šírili sa tiež fámy o jeho romániku s Pippou Middleton - sestrou vojvodkyne Kate. 


Toto nikto nečakal! Britský princ spáva s bývalou milenkou


Podľa najnovších informácií je ale Harry úplne očarený dcérou gréckeho korunného princa Pavlosa - Olympiou. Mladá aristokratka má sladkých 19 rokov, momentálne žije a študuje v Londýne. Nedávno ju magazín Tatler označil za najžiadanejšiu slečnu sveta. Keďže v Grécku bola monarchia dávno zrušená, plavovláska v podstate nemá žiadne panovnícke povinnosti, len si užíva bonusy svojho urodzeného pôvodu.  


Princezná kašle na súkromie: Ukázala telo v bikinách! 


Ako uvádza austrálsky magazín New Idea, Olympiu s Harrym zoznámila princova sesternica Beatrice a dvojica si vraj už párkrát vyšla na rande. „On je ňou úplne očarený. Možno sa z toho vykľuje aj niečo vážnejšie. Pred Veľkou nocou plánujú spoločný výlet do Švajčiarska,”  prezradil pre spomínaný časopis dobre informovaný zdroj. Nechajme sa prekvapiť, či tieto sympatie vyústia do veľkej rozprákovej svadby.    

Princezná Olympia skrýva pod šatami takúto postavičku.
Zobraziť galériu (8)
Princezná Olympia skrýva pod šatami takúto postavičku.

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu