Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prvý rozhovor s milenkou princa Harryho: Krásna herečka je z neho hotová!

Meghan Markle Zobraziť galériu (6)
Meghan Markle (Zdroj: Peter Lindbergh pre Vanity Fair)

LONDÝN - Konečne! Informácie o tom, že princ Harry (32) zbalil herečku Meghan Markle (36) sa objavili v médiách ešte v októbri minulého roka. Krásna brunetka sa však ku vzťahu s urodzeným milencom nevyjadrovala. Urobila tak až po roku, pre aktuálne vydanie magazínu Vanity Fair. Prečítajte si, čo všetko prezradila!

Je v tom až po uši! Hoci princ Harry nie je typickým krásavcom, o nápadníčky by určite nemal núdzu. Jeho srdce je však obsadené. Získala si ho rozvedená herečka žijúca v Toronte - Meghan Markle, ktorá má šarmu na rozdávanie. 

Dokazuje to aj októbrové vydanie magazínu Vanity Fair. Brunetka zdobí jeho titulnú stránku a zaujímavý je tiež rozhovor, ktorý spomínanému časopisu poskytla. V ňom konečne hovorila o princovi ako o svojom partnerovi a netajila sa tým, že je zamilovaná.

„Sme pár a milujeme sa. Som presvedčená, že príde čas, keď budeme pripravení podeliť sa s verejnosťou aj o naše súkromie. Ľudia však musia pochopiť, že o tom rozhodujeme m sami. Naša láska sa týka zatiaľ len nás dvoch a to je na nej výnimočné,” prezradila krásna Meghan.

Herečka si je vedomá toho, že sa verejnosť o jej milostný život zaujíma. Články v médiách si však o sebe nečíta a rovnako tak nesleduje rôzne príspevky a diskusie na sociálnych sieťach. „Nič sa na mne nezmenilo. Som stále tá istá osoba. Vzťahmi som sa nikdy nedala ovplyvniť,” dodala kráska, pred ktorou podľa všetkého Harry ešte nepokľakol. 

Viaceré mediá však o tom špekulujú. A jasno v tom majú aj britskí bookmakeri. Tí odhadujú, že k zásnubám dôjde ešte do konca tohto roka a veľkolepá svadba by sa podľa ich tipov mala konať budúci rok. 

Meghan Markle svojou krásou ozdobila aktuálne vydanie magazínu Vanity Fair.
Zobraziť galériu (6)
Meghan Markle svojou krásou ozdobila aktuálne vydanie magazínu Vanity Fair.  (Zdroj: Peter Lindbergh pre Vanity Fair)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu