Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veterán z akčných filmov ukázal svaly: Starý pánko... Ale ženy sú z neho stále paf!

Dolph Lundgren
Zobraziť galériu (13)
Dolph Lundgren (Zdroj: MGM)

SAINT TROPEZ - Stále vo forme! Dolph Lundgren (58) patril v 80. rokoch medzi najväčšie sexidoly. Dnes má na krku 60-tku, no nedá sa povedať, že by mu staroba uberala na šarme. Charizmatický Švéd by aj dnes poplietol hlavu mnohým ženám. Zaujal aj paparazzov, ktorí ho nafotili počas dovolenky vo Francúzsku. A musíte uznať aj vy, že "dedulo" na svoj vek nevyzerá vôbec zle.

Roky pribúdajú, iskra zostáva! Dolph Lundgren odštartoval svoju kariéru ako manekýn pre športové oblečenie. Chutná tvárička, zmyselný pohľad a vypracované telo tvorili kombináciu, ktorá nenechala chladnou hádam žiadnu ženu. Potom prišla filmová úloha v bondovke Vyhliadka na vraždu, neskôr Rocky 4 a mnohé ďalšie počiny, ktoré sympatický Švéd ozdobill svojím šarmom. 

Dolph je pred kamerami dodnes aktívny. Vďačí za to zrejme aj tomu, že sa stále udržiava vo výbornej kondícii. Fotky, ktoré sa nedávno podarilo spraviť bulvárnym fotografom, to len dokazujú. Paparazzi nafotili herca počas dovolenky v Saint Tropez, kde predviedol svoje ešte stále svalnaté telo. 

Mimochodom,  Dolph Lundgren nie je len fešáčik, ale aj mimoriadne inteligentný človek. Jeho IQ je 160, okrem rodného jazyka sa dohovorí tiež po anglicky, nemecky, francúzsky a japonsky. 

Takto vyzeral Dolph Lundgren v roku 1985.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzeral Dolph Lundgren v roku 1985.  (Zdroj: MGM)

Takto vyzerá Dolph Lundgren dnes.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerá Dolph Lundgren dnes.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Dolph Lundgren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu