Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Niekdajšia sexbomba (58) pózovala v bikinách: Paráda, stále na to má!

Sharon Stone ani po rokoch nestráca nič zo svojho sexepílu. Zobraziť galériu (10)
Sharon Stone ani po rokoch nestráca nič zo svojho sexepílu. (Zdroj: TriStar Pictures, facebook)

LOS ANGELES - Tá ženská snáď nestarne! Boj s pribúdajúcimi rokmi nie je vôbec jednoduchý. Zvlášť v Hollywoode. Herecké divy navštevujú kliniky krásy ako hodiny klavíra a výsledok je často dosť žalostný. Starnutím sa ale vôbec nemusí trápiť taká Sharon Stone (58). Aj so šedivými vlasmi a vráskami má postavičku, ktorú bez rozpakov môže obliecť do bikín. Veď, pozrite!

Stále v skvelej kondícii! Aj takéto boli reakcie fanúšikov Sharon Stone, keď herečka zverejnila na facebooku fotku v bikinách. Muži aj ženy rôznych vekových skupin ju zahrnuli pochvalami. A my dodávame, že oprávnene.

Herečka, ktorá istého času patrila medzi najväčšie sexbomby, oslávila tento rok 58. narodeniny, čo pri pohľade na jej fotku znie až neuveriteľne. „Môžeš byť príkladom pre všetky rovesníčky. A možno aj pre mnohé mladšie dámy,” znie jeden z komentárov pod fotkou. 

Sharon sa v rozhovoroch netají tým, že má za sebou obdobie, keď niesla starnutie veľmi ťažko. „Nebolo to ľahké. Prezerala som si svoju tvár v zväčšovacom zrkadle, svoje telo a plakala som, plakala, plakala,” povedala pre Daily Mail blondínka.    

Uvedomila si však, že zostať večne mladá sa nedá. Rozhodla sa preto starnúť s gráciou. „Chcem byť žena, ktorá vo svojom veku vyzerá najlepšie, ako vie,” dodala Sharon. Darí sa jej to, čo poviete?!  

Sharon Stone rozpálilo počasie. Jej mužských priaznivcov pohľad na jej telo v bikinách.
Zobraziť galériu (10)
Sharon Stone rozpálilo počasie. Jej mužských priaznivcov pohľad na jej telo v bikinách.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu