Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviedznu tehuľku rozpálilo slnko: Aha, čo stvárala so svojou láskou!

Čo sa to tam dialo?! Zobraziť galériu (7)
Čo sa to tam dialo?! (Zdroj: profimedia.sk)

RHODE ISLAND - 4. júla sa v Amerike oslavuje Deň nezávislosti. Speváčka Taylor Swifft (26) pri tej príležitosti pozvala k sebe na Rhode Island skupinku priateľov, s ktorými si užila uplynulý víkend. V hviezdnej spoločnosti nechýbali manželia Blake Lively (28) a Ryan Reynolds (39). Atraktívna herečka sa pýšila zväčšenými vnadami a zaobleným bruškom. Nevedno, či zaúradovali tehotenské hormóny alebo páliace slnko, ale v istom okamihu sa na svojho muža vrhla a pred všetkými mu prejavovala náklonnosť.

Paparazzi sa nenudili! Taylor Swift plní v týchto dňoch stránky bulváru románikom s hercom Tomom Hiddlestonom, ktorý vystriedal po jej boku DJ-eja Calvina Harrisa až príliš rýchlo. Zaľúbenci si v uplynulých dňoch užívali sladné ničnerobenie na Rhode Islande, kde však neboli sami. 

Blonďavá speváčka totiž vo svojej rezidencii hostila viacero kamarátov - modelky Gigi Hadid a Caru Delevingne, herečku Ruby Rose s jej milenkou a manželov Blake Lively a Ryana Reynoldsa. Blake nosí pod srdcom ich druhé dieťatko. Ako vidno na záberoch, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom, zväčšilo sa nielen jej bruško, ale i vnady. 

Zaľúbenci si šantenie vo vode maximálne užívali. Blake sa dokonca na svojho manžela obkročmo vyskočila a takto ho objímala. Pohotoví paparazzi nelenili a túto intímnu chvíľku hneď zvečnili.   

Blake Lively sa zaoblilo bruško, väčšie sú aj jej vnady.
Zobraziť galériu (7)
Blake Lively sa zaoblilo bruško, väčšie sú aj jej vnady.  (Zdroj: profimedia.sk)

Blake Lively sa na svojho miláčika takto vášnivo vrhla.
Zobraziť galériu (7)
Blake Lively sa na svojho miláčika takto vášnivo vrhla.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Blake LivelyRyan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu