Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z krásnej herečky je troska: Preboha, to snáď ani nie je ona!

Viete, na ktorú známu herečku sa pozeráte?! Zobraziť galériu (7)
Viete, na ktorú známu herečku sa pozeráte?! (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Ako iný človek! Blake Lively (30) je krásna žena, ktorej šarm obdivuje nielen jej slávny manžel Ryan Reynolds (41), ale aj množstvo iných mužov. Pri pohľade na najnovšie paparazzi fotky však mnohí zostanú zaskočení. Po atraktívnej blondínke niet ani stopy a herečka vyzerá dosť zle. Pozrite!

Kedykoľvek sa Blake Lively ukáže v spoločnosti, vždy ohúri. Po dvoch deťoch má bezchybné krivky, s módou si veľmi dobre rozumie, pekná tvárička a blonďavé vlny dotvárajú vzhľad tejto krásky. Ako iné herečky, aj ona je zvyknutá na to, že súčasťou jej profesie sú i nahota či výrazné zmeny imidžu. 

Jednu takú nelichotivú premenu absolvovala známa blondínka aj v týchto dňoch. Vo Veľkej Británii sa momentálne nakrúca film s názvom The Rythm Section, v ktorom Blake stvárňuje jednu z ústredných postáv – ženskú agentku. Ako prezrádzajú zábery z pľacu, v rámci deja sa krásna blondínka bude musieť prezliecť napríklad aj za bezdomovkyňu.  

Pri pohľade na zničené odrastené vlasy, bledú tvár a rozgajdané oblečenie sa človeku až nechce veriť, že pozerá na atraktívnu Blake Lively. Čo poviete?!

Blake Lively sa vo filme The Rythm Section predvedie aj ako bezdomovkyňa. Paparazzom sa ju podarilo zvečniť počas prestávky a je zázrak, že ju vôbec spoznali.
Zobraziť galériu (7)
Blake Lively sa vo filme The Rythm Section predvedie aj ako bezdomovkyňa. Paparazzom sa ju podarilo zvečniť počas prestávky a je zázrak, že ju vôbec spoznali.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Blake Lively
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu