Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Nemku načapali paparazzi: Mein Gott! Na balkóne holá?

Heidi Klum Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Opekala ich! Svetoznáma modelka Heidi Klum (43) nechýbala na nedeľnom odovzdávaní Zlatých glóbusov. Ešte pár hodín pred tým si však užívala oddych a slniečko v spoločnosti mladého milenca. Pred ním sa premávala len v miniatúrnych nohavičkách telovej farby a hore bez. Nečudo, že na fotkách, ktoré sa podarilo spraviť bulvárnym fotografom, vyzerala hviezdna Nemka takmer ako nahá.

Heidi Klum nikdy nepatrila k hanblivkám. Inak by ani profesiu modelky nemohla veľmi vykonávať. A hoci má už po štyridsiatke a je štvornásobnou mamičkou, rozhodne nepatrí do starého železa. Dokazujú to aj zábery, ktoré pred pár dňami spravili paparazzi na pláži v Miami.  

Fotografi zvečnili slávnu Nemku, keď si vychutnávala slniečko na balkóne. Zatiaľ čo hlavu a oči si Heidi kryla, telo hrdo vystavovala na obdiv. To najnutnejšie - intímne partie schovala len za miniatúrne nohavičky.  

Klum sa v nedávnom rozhovore netajila tým, že svoje telo tak skoro skrývať nemieni. „Aj v 60-tke budem na pláži hore bez. Možno moje prsia a brucho nebudú vyzerať tak, ako teraz. Ale tak to je. Cítim sa tak voľná a som v podstate nudistka,” prezradila pre People Heidi. Ako vidno, za svojími slovami si stojí.  

Heidi Klum sa opekala na balkone (takmer) nahá.
Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum sa opekala na balkone (takmer) nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu