Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dámska jazda hollywoodskych hviezd: Dcéra s gaťkami na pol žrde, výstavné nohy 70-ročnej matky!

Kate Hudson a Goldie Hawn to v plavkách vždy svedčalo. Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson a Goldie Hawn to v plavkách vždy svedčalo. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ - To muselo byť smiechu! Hollywoodska diva Goldie Hawn (70) a jej nemenej známa dcéra Kate Hudson (37) si v uplynulých dňoch dopriali dovolenku. Na luxusnej jachte opekali svoje postavičky a vo vlnách šatnili ako tínedžerky. Mladšía blondínka dokonca paparazzom nechtiac ukázala čo-to zo svojho zadoćka. Jej mamina vystavila na obdiv udržiavanú figúru.

Že Goldie Hawn a jej dcéra Kate Hudson sú skvelé parťáčky, je dobre známe. Tajomstvom nie je ani to, že obe preferujú zdravý životný štýl. Predstaviteľku Vojačky Benjaminovej z rovnomenného filmu je v uliciach Los Angeles bežne vídať behať bez podprsenky, jej dcéra tiež pravidelne cvičí.  



V týchto dňoch vyrazili obľúbené herečky za oddychom a zábavou. Spoločne s komičkou Amy Schumer sú na Havaji, kde si dovolenku užívajú plnými dúškami. Paparazzi ich nafotili, keď sa slnili na jachte. Goldie bola oblečená v jednodielnych čiernych plavkách, ktoré sú vzhľadom na jej vek najvhodnejším kúskom.

Kate siahla po modrých bikinách, ktoré ju počas šantenia zradili. Keď totiž skočila do vody, aby sa osviežila, gaťky sa jej zosunuli nadol a fotografom nechtiac ukázala kúsok zadočka. Z odhalenia si ale blondínka určite tažkú hlavu nerobila, keďže sa ním nedávno pochválila v celej kráse. 

Goldie Hawn na 70 rokov nevyzerá zle.
Zobraziť galériu (8)
Goldie Hawn na 70 rokov nevyzerá zle.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kate Hudson ukázala nechtiac odhalený zadoček.
Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson ukázala nechtiac odhalený zadoček.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate HudsonGoldie HawnAmy Schumer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu