Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa herečka vystrihaná na chalana: Kate, veď ty si stále sexi!

Kate Hudson je sexi aj s krátkymi vlasmi. Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson je sexi aj s krátkymi vlasmi. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - O svoj sexepíl neprišla! Kate Hudson (38) patrí k obľúbeným herečkám. Vďačí za to nielen talentu, ale aj šarmu. Nedávno šokovala svojich fanúšikov, keď sa dala vystrihať úplne nakrátko. Umelkyňa sa usiluje kombinovať chlapčenský účes so sexi outfitmi, aby zostala aj naďalej dostatočne ženská. A my si teda myslíme, že sa jej to darí!

Blonďavá hriva, krásny úsmev a odstávajúce uši boli donedávna poznávajúcimi znameniami herečky Kate Hudson. Kvôli projektu, na ktorom spolupracuje so speváčkou Siou však o svoje dlhé vlasy prišla. 

A hoci niet pochýb, že Kate vyzerala príťažlivejšie s hustou hrivou, treba uznať, že aj krátky účes jej celkom svedčí. Na vlastné oči sa o tom mohli presvedčiť hostia sobotňajšej premiéry filmu Marshall. Kráska sa na červenom koberci predviedla v šatách striebornej farby, ktoré celkom odhaľovali jej chrbát.

Rafinovaný strih sa postaral o to, že chlapom pri pohľade na Hudson pracovala fantázia na plné obrátky. Z boku bolo totiž herečke vidno obliny pŕs. Svetu tak dala najavo, že hoci má mužský účes, svojej ženskosti sa vzdať nemieni.  

FOTO Kate Hudson v sexi šatách nájdete v GALÉRII>>

Kate Hudson prišla o dlhé vlasy, no svoj sexepíl nestratila.
Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson prišla o dlhé vlasy, no svoj sexepíl nestratila.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu