Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exmilenec najmladšej Kardashianky: Vymenil ju za jej klon... Vytuningovaný!

Demi Rose a Kylie Jenner sú si dosť podobné. Mnohí chlapi si kladú otázku, čo na tom Tygovi vidia. Zobraziť galériu (15)
Demi Rose a Kylie Jenner sú si dosť podobné. Mnohí chlapi si kladú otázku, čo na tom Tygovi vidia. (Zdroj: SITA, Instagram)

LOS ANGELES - Rovnaká, a predsa o čosi iná! V uplynulých dňoch sa verejnosť dozvedela o tom, že raper Tyga (26) a Kylie Jenner (18) sa rozišli. Umelec však za sexi tmavovláskou dlho nesmútil. Do oka mu totiž padla modelka, ktorá vyzerá ako kópia najmladšej Kardashianky. Len prsia a zadok má o čosi väčšie.

Veľké vnady a poriadny kufor musia byť! Toho sa pri výbere partnerky riadi americký raper Tyga. Minimálne matka jeho dieťaťa Blac Chyna, bývalá frajerka Kylie Jenner a jeho najnovší objav - modelka Demi Rose tieto predpoklady spĺňajú. 

Prvé dve spomínané dámy si užijú mediálnej pozornosti až-až. Hovoriť by sa ale určite malo aj o slečinke, ktorá aktuálne zohrieva posteľ známeho rapera. Demi má 21 rokov, pochádza z Veľkej Británie a živí sa ako glamour modelka. „Snívala som o tom už od útleho detstva. Zbožňujem stáť pred objektívom a striedať rôzne pózy,” píše na svojej webstránke tmavovláska, ktorá má toho s Kylie Jenner veľa spoločného. 

Mnohí sa však nazdávajú, že Demi je oveľa viac príťažlivejšia ako najmladšia zo sestier Kardashianových. „Tá sa na teba nechytá. Sexepílu máš oveľa viac ako ona!” znie jeden z mnohých pochvalných komentárov. Ktorá kočka je viac sympatickejšia vám? 

Kylie Jenner v bikinách nevyzerá vôbec zle.
Zobraziť galériu (15)
Kylie Jenner v bikinách nevyzerá vôbec zle.  (Zdroj: Instagram)

Demi Rose má v porovnaní s Kylie väčšie prsia, boky, aj zadok.
Zobraziť galériu (15)
Demi Rose má v porovnaní s Kylie väčšie prsia, boky, aj zadok.  (Zdroj: Instagram)

Zadok Demi Rose má väčšie rozmery, než je bežne zvykom.
Zobraziť galériu (15)
Zadok Demi Rose má väčšie rozmery, než je bežne zvykom.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Kylie JennerTygaDemi Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu