Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spútané prsia mladej modelky: Ehm, takýto výstrih sa často nevidí!

Demi Rose Zobraziť galériu (9)
Demi Rose (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Do očí jej nikto nepozeral! Glamour modelka Demi Rose (22) sa zviditeľnila románikom s raperom menom Tyga, i pózovním pre pánske magazíny. Imidžu sexice je verná za každých okolností. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď zavítala na párty. Tmavovláska mala oblečené čierne šaty s nezvyčajným výstrihom, v ktorých vyzerali jej prsia ako spútané. No, povedzte úprimne, vedeli by ste pohľadu na ne odolať?

Demi Rose zaujla bulvárne médiá v máji minulého roka. Práve v jej posteli našiel raper Tyga útechu po rozchode s Kylie Jenner. Sexi tmavovláska túto príležitosť využila. Keď prišla ponuka pózovať pre pánsky magazín, neváhala ani chvíľu. 

Provokatívne sú však nielen fotky, ktoré zdobia mužské časopisy a jej instagramový profil. Demi pretŕča svoje zbrane vždy, keď je to možné. Napríklad na párty magazínu Sixty6 bola rozhodne najodvážnejšie oblečenou dámou. 

Niekdajšia prominentná milenka sa predviedla v šatách s vysokým rázporkom. Oveľa viac ale zaujala vrchnou časťou tela. Jej bujné vnady boli totiž viac odhalené než zakryté a čudný výstrih vyvolával v ľuďoch rôzne reakcie. „Preboha! Toto sú asi najhoršie šaty, aké som kedy videla,” reagovala na instagrame jedna zo žien. „Si sexi, ale tvoje prsia na mňa pôsobia dojmom, akoby boli spútané. Je to čudné,” vyjadril sa jeden z fanúšikov mladej sexice. Čo na jej zvláštny outfit hovoríte vy?

Demi Rose zavítala na párty v šatách s netradičným výstrihom.
Zobraziť galériu (9)
Demi Rose zavítala na párty v šatách s netradičným výstrihom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: TygaDemi Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu