Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sokyňa mladej Kardashianky: V časopise nahá, v spoločnosti... TIEŽ!

Demi Rose Zobraziť galériu (7)
Demi Rose (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Má vôbec doma bielizeň?! Túto otázku si v súvislosti s Demi Rose (21) kladú zrejme mnohí. Slečinka sa zviditeľnila románikom s raperom menom Tyga (26), ktorý je jednou nohou v Kardashianovskom klane a od tej chvíle robí všetko pre to, aby sa ňu nezabudlo. Ako to už býva zvykom, nafotila nahé fotky a po vzore iných krások sa rozhodla šokovať aj odvážnym outfitom. Pozrite sa, v čom zavítala do spoločnosti!

Na topkách sme vás už s Demi Rose nedávno zoznámili. "Vytuningovaná" brunetka si užila svojich 5 minút slávy, keď sa v médiách objavili informácie, že práve ona nahradila v posteli rapera Tygu najmladšiu Kardashianku - Kylie Jenner. Netrvalo, ale dlho a Tyga a Kylie sa k sebe vrátili.

Románik s raperom pomohol britskej glamour modelke zviditeľniť sa. Práve ju totiž nový pánsky magazín Sixty6 oslovil, aby ozdobila jeho prvé vydanie. Demi pózovala pred objektívom celkom nahá. „A je to tu! Som veľmi šťastná,” podelila sa o svoje pocity brunetka prostredníctvom instagramu. 

Spomínaný časopis usporiadal pri tej príležitosti aj párty, kde bola nepochybne najväčšou hviezdou práve Demi Rose. (Ne)oblečená v šatách z bordovej čipky totiž pútala pozornosť všetkých prítomných. Pod priesvitnou látkou mala totiž len tango nohavičky telovej farby, vďaka čomu pôsobila dojmom, akoby bola celkom bez bielizne.  

Demi Rose pózovala pre magazín Sixty6 celkom nahá.
Zobraziť galériu (7)
Demi Rose pózovala pre magazín Sixty6 celkom nahá.  (Zdroj: Sixty6 Magazine)

Demi Rose si aj do spoločnosti vyšla viac nahá, ako oblečená.
Zobraziť galériu (7)
Demi Rose si aj do spoločnosti vyšla viac nahá, ako oblečená.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kylie JennerTygaDemi Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu