Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bucľatá herečka má nové sexi fotky: Vykúkajúce prsia, horiaca vagína!

Amy Schumer si pózovanie pre známy magazín užívala. Zobraziť galériu (7)
Amy Schumer si pózovanie pre známy magazín užívala. (Zdroj: instagram/Vanity Fair/Annie Leibovitz)

LOS ANGELES - Herečka a komička Amy Schumer (34) síce nie je prototypom krásavice, no i tak je neodmysliteľnou súčasťou šoubiznisu. Preraziť v ňom sa jej podarilo vďaka svojskému humoru, talentu, i tiež preto, že nemá problém absolútne s ničím. Potvrdzujú to napríklad fotky, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Vanity Fair. Kyprejšia blondínka na nich pózuje s odhalenými krivkami. Ako to už v jej pripade býva zvykom, pridala aj čosi extra.

Magazín Vanity Fair je známy po celom svete. Svoj podiel na tom majú aj mnohé hviezdy, ktoré preň pózovali. Májové číslo ozdobila komička Amy Schumer. Tá sa pred objektívom uznávanej fotografky Annie Leibovitz zmenila na pin-up dievča a v červenom korzete vystavila na obdiv oblé krivky. 

Za zmienku rozhodne stojí aj záber, kde má blondínka oheň v rozkroku. Ako sama Amy prezradila, fotografku oň musela prosiť. „Nebojácna, divoká a zábavná. Taká je májová hviezda našej titulky,” lákal čitateľov prostredníctvom instagramu magazín. Čo hovoríte na fotografie? Páčia sa vám?  

Amy Schumer ozdobila odhalenými krivkami májové vydanie magazínu Vanity Fair.
Zobraziť galériu (7)
Amy Schumer ozdobila odhalenými krivkami májové vydanie magazínu Vanity Fair.  (Zdroj: instagram/Vanity Fair/Annie Leibovitz)


Pozrite si tiež: Slávny kalendár nahých hviezd: Komička vyvalila faldíky, Serena mohutné stehná!


Viac o téme: Amy Schumer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu