Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Karel Gott sa ukázal fanúšikom: Toto s ním urobila rakovina!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: SITA)

PRAHA - Prvá fotka tohto roka! Facebookovska stránka českého speváka Karla Gotta (76) je od novembra minulého roka plná povzbudivých odkazov a prísľubov modlitieb od jeho fanúšikov. Mnohonásobný držiteľ Zlatého slávika totiž bojoval s rakovinou lymfatických uzlín. Ako priaznivcov nedávno informoval, liečba zabrala a jeho výsledky sú už dobré. Choroba a agresívna chemoterapia sa však na zovňajšku maestra podpísali. Pozrite, ak dnes vyzerá.

Bez vlasov, no s úsmevom! O tom, že má Karel Gott bohatú fanúšikovskú základňu niet pochýb. Na sociálnej sieti facebook sa o neho zaujíma viac než 200 tisíc uživateľov, ktorí pravidelne sledujú, čo je v živote speváka nového. Zvlášť po tom, čo v novembri minulého roka začal svoj boj so zákernou rakovinou. 

Maestro fanúšikom pravidelne posielal písomné odkazy. Nedávno ich potešil správami o tom, že absolvoval poslednú, 6. chemoterapiu a séria vyšetrení ukázala, že sa nádorového ochorenia celkom zbavil. „Teraz ma čaká veľmi dôležitá rekonvalescencia, budem musieť pravidelne chodiť na kotroly do nemocnice, ale veľmi sa teším na to, že začnem s hlasovou rehabilitáciou,” prihovoril sa Gott priaznivcom pred pár dňami.  

Dnes ich dokonca potešil svojou prvou fotografiou tohto roka. „Moji priaznivci, počas Veľkonočných sviatkov som si s rodinou urobil prvý krátky výlet za hranice,” pripísal k záberu spevák, ktorý mal na hlave klobúk. Liečba sa odrazila nielen na strate vlasov, ale aj na Gottovej pokožke. „Maestro, ani neviete ako veľmi ste nás potešili. Teraz stačí nachytať trošku farby z jarného slniečka a načerpať veľa sily. Váš úsmev je veľmi dobrým znamením,” vyjadrila sa v mene mnohých jedna z Gottových fanúšičiek.     

Takto aktuálne vyzerá Karel Gott, ktorý počas uplynulých sviatkov podnikol prvý výlet za hranice.
Zobraziť galériu (4)
Takto aktuálne vyzerá Karel Gott, ktorý počas uplynulých sviatkov podnikol prvý výlet za hranice.  (Zdroj: faceboook)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu