Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Štíhla Christová a tancujúci Gott na vrchole síl: Poriadne to spolu roztočili!

Ivana Christová a Karel Gott to na pódiu poriadne roztočili. Zobraziť galériu (5)
Ivana Christová a Karel Gott to na pódiu poriadne roztočili. (Zdroj: Tv Markíza/Smotánka)

BRATISLAVA - To je ale pohľad! Markizácka Smotánka zo svojho archívu často vyhrabe skutočne jedinečné zábery. Rovnako to bolo aj uplynulú sobotu. Šoubiznisová relácia priniesla divákom video ešte z roku 1997, ktoré zachytáva prvú federálnu miss Ivanu Christovú (45) a zlatého slávika Karla Gotta (76) pri odviazanej zábave. Tmavovláska bola v tom čase ešte štíhlunká a legenda na vrchole síl... Pozrite, ako to spolu na pódiu roztočili!

Markizácka Smotánka je známa tým, že svojim divákom častokrát pripomína aj časy minulé. Slováci si tak zaspomínajú, ako to v našom šoubiznise vyzeralo pred dlhými rokmi. Bolo to tak aj v sobotnej časti – divákom sa naskytol skutočne jedinečný pohľad spred 19 rokov. 

Relácia o prominentoch totiž odvysielala video, ktoré zachytáva prvú federálnu miss Ivanu Christovú s maestrom Karlom Gottom na jednom pódiu. V tom čase sa tmavovláska ešte pýšila postavičkou ako lusk a zlatý slávik bol na vrchole svojich síl. A spoločne to pred divákmi poriadne roztočili. Veď pozrite video. Bývalá miss a žijúca legenda pri odviazaných tancoch, to sa len tak nevidí! 

VIDEO: Tančeky Ivany Christovej a Karla Gotta

Smotánka Gott a Christová

Viac o téme: Ivana ChristováKarel GottSmotánka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu