Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce FOTO Gotta: Toto stvára po chemoterapii!

Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Karel Gott (Zdroj: Tv Prima/Top star)

PRAHA – Ten vie ale prekvapiť! Začiatkom novembra sa na verejnosť dostala informácia o vážnej chorobe českého speváka Karla Gotta (76). Maestro trpel zhubným nádorovým ochorením lymfatických uzlín. Aktuálne by mal byť z najhoršieho vonku. Polepšilo sa mu natoľko, že čoraz viac prekvapuje svojou vitálnosťou. V nedeľu sa svojim fanúšikom na sociálnej sieti pochválil fotografiou, ktorá mnohým z nich bezpochyby vyrazila dych. Pozrite, aké nečakané kúsky vystrája maestro!

Mnohonásobný držiteľ Zlatého slávika Karel Gott od novembra minulého roka, kedy sa prevalila jeho desivá diagnóza – rakovina lymfatických uzlín, podstúpil už mnohé vyšetrenia a náročnú niekoľkomesačnú liečbu. Tá našťastie zabrala. Dnes by mal byť najpopulárnejší český spevák z najhoršieho vonku a jeho výsledky sú dobré.


Karel Gott sa ukázal fanúšikom: Toto s ním urobila rakovina!


Palce mu v tomto ťažkom boji držalo aj množstvo fanúšikov, ktorí mu svoju podporu  prejavovali aj na sociálnej sieti, kde ich Gott pravidelne informuje, čo má v živote nové. V nedeľu však svojich priaznivcov doslova šokoval.

Po tom, čo sa mesiace trápil s chorobou, sa vo svojom veku zrazu pochválil poriadne akčnou fotografiou s výstižným popisom. Maestro zamaskovaný v klobúku, okuliaroch a športovej veste sa odfotil na horolezeckej stene. „Tak som začal rehabilitovať. Pekný zvyšok nedele. Váš Karel Gott,“ napísal spevák na sociálnu sieť k adrenalínovej fotke.

Tí, čo si umelca na zábere nepozreli poriadne, ihneď uverili, že sa šplhá po stene, a pod fotografiu napísali nadšené odkazy. No pozornejší pohľad na jeho nohu každému naznačí, že v poltopánkach sa tam určite neštveral. A zrejme by tam neliezol, ani keby mal na nohách tenisky... Napriek tomu je na ňom vidieť, že je vitálny a touto svojou pozitívnou fotografiou potešil mnohých ľudí. Za pár hodín totiž nazbierala viac ako 26 tisíc like-ov.  

Karel Gott týmto záberom poriadne prekvapil fanúšikov.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott týmto záberom poriadne prekvapil fanúšikov.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu