Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešák z One Direction vie, ako zaujať: Priznanie – so Shaniou Twain (51) sme strávili spoločný čas!

Niall Horan Zobraziť galériu (6)
Niall Horan (Zdroj: SITA)

TORONTO - Kanadská speváčka Shania Twain radila svojmu írskemu kolegovi Niallovi Horanovi pri nahrávaní jeho debutového sólového albumu. Člen kapely One Direction to prezradil v rozhovore pre britský denník The Sun, kde uviedol, že sa rozprávali o country hudbe, ktorú plánuje zahrnúť do nahrávky.

„Strávil som so Shaniou istý čas v štúdiu. Jacquire King, ktorý produkoval jej album, robí väčšinu mojej nahrávky, a tak som s ňou strávil veľa času. Je úžasná," povedal 23-ročný interpret o speváčke a podotkol, že ho učenie sa o country veľmi baví. „Celé country v USA je naozaj super. Poznám tých ľudí a učím sa o ich spôsoboch. Vyrastal som napríklad na kapele The Eagles a keď som bol malý, moja mama mala doma a v aute Gartha Brooksa a Shaniu. Country je srdcom hudby, ktorú mám rád," vysvetlil. Ako dodal, jeho album bude obsahovať prvky folku, country a podobných štýlov hudby. Rodák z Mullingaru zo svojej prvej štúdiovky predstavil single This Town a Slow Hands.

Niall James Horan sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, ktorú s ním pôvodne tvorili aj Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu opustil v marci roku 2015. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Malika už len ako štvorica. Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

Päťdesiatjedenročná Shania Twain, vlastným menom Eilleen Regina Edwards, je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má štúdiové albumy Shania Twain (1993), The Woman In Me (1995), Come on Over (1997) a Up! (2002). Vydala tiež memoáre s názvom From This Moment On (2011). V roku 2001 ju organizácia PETA zvolila za prvú najsexi vegetariánku. Twain má hviezdy na kanadskom i hollywoodskom Chodníku slávy. Na konte má hity ako Party for two, Man! I feel like a woman, Forever and for always, I'm Gonna Getcha Good!, That Don't Impress Me Much, Ka-Ching! alebo You're Still The One.

Viac o téme: Shania TwainOne DirectionNiall Horan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu