Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hudobný magnát Simon Cowell vyjadril obrovské obavy: Je toto koniec One Direction?

Simon Cowell Zobraziť galériu (8)
Simon Cowell (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský hudobný magnát Simon Cowell si nie je istý budúcnosťou chlapčenskej skupiny One Direction, ktorá má v súčasnosti pauzu.

“Ak mám byť úprimný, neviem, či je to pauza alebo ukončenie pôsobenia. Istým spôsobom to nechcem vedieť. Nemyslím si, že sa im doprialo dosť času, aby zistili, aké to je nebyť v skupine, aby na túto otázku vedeli odpovedať,” uviedol Cowell. “Sami sa rozhodnú, kedy sa chcú vrátiť,” doplnil majiteľ vydavateľstva Syco Music, krorý nedávno vyhlásil, že všetci členovia skupiny budú aj sólovými interpretmi.

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä ako porotca v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV a spomínaného vydavateľstva Syco Music. V rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time. 

One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu vlani v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made In The A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane šiestich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. Kapela ohlásila pauzu vlani po vydaní albumu Made In The A.M., oficiálne sa začala tento rok v marci. 

Viac o téme: Simon CowellOne Direction
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu