Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Legendárny Tarzan je späť: Uuu-aaa, nabúchaný svalovec, sexbomba Jane!

Margot Robbie a Alexander Skarsgård stvárnia ústredné postavy v najnovšom filme o legendárnom Tarzanovi. Zobraziť galériu (4)
Margot Robbie a Alexander Skarsgård stvárnia ústredné postavy v najnovšom filme o legendárnom Tarzanovi. (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Hmm, máme sa všetci na čo tešiť! Príbeh o kráľovi džungle je klasika, ktorú obľubujú muži i ženy všetkych vekových kategórií. Zrejme aj preto si tvorcovia nového filmového spracovania sľubujú úspech. Ten by mali počinu s názvom Legenda o Tarzanovi zabezpečiť aj predstavitelia ústredných postáv - šarmantná Austrálčanka Margot Robbie (25) a svalnatý Švéd Alexander Skarsgård (39). Pastva pre oči, čo poviete?!

Na leto budúceho roka je naplánovaná premiéra filmu Legenda o Tarzanovi, ktorého príbeh je známy ľuďom po celom svete. Ako prezradili tvorcovia počinu, kráľ džungle žije už desiatku rokov v Londýne. Jeho meno je John Clayton III. a milovanú Jane si vzal za ženu. Ako vyslanec sa ocitá v Kongu, kde hrozí jeho vyvolenej veľké nebezpečenstvo. 

Kým doposiaľ sme sledovali Taraznov prerod zo šelmy na bežného človeka, tentokrát bude pointou opak. „Bude to o mužovi, ktorý sa celý čas ovláda a potláča svoju prirodzenú živočíšnosť, až kým sa v ňom znovu neprebudí zviera,” poznamenal v rozhovore pre USA Today režisér David Yates. 

Zároveň prezradil i to, ako bude divákom prezentovaná Jane. „V porovnaní s Tarzanom nie je vôbec pasívna. Je to silná, asertívna žena, ktorej nechýba vzdelanie, sexepíl a dokaže viac, než sa len postarať o seba. Je to príbeh dvoch ľudí, ktorí sa navzájom zachránia,” dodal Yates. Ten spoločne s tímom obsadil do ústredných postáv svalnatého Alexandra Skarsgårda a šarmantnú Margot Robbie. Na výsledok si však musíme ešte pár mesiacov počkať. 

Alexander Skarsgård má telo hodné Tarzana.
Zobraziť galériu (4)
Alexander Skarsgård má telo hodné Tarzana.  (Zdroj: Warner Bros.)

Margot Robbie je kočka a niet pochýb, že ako Tarzanova láska - Jane bude očarujúca.
Zobraziť galériu (4)
Margot Robbie je kočka a niet pochýb, že ako Tarzanova láska - Jane bude očarujúca.  (Zdroj: SITA)

VIDEO: Upútavka na film Legenda o Tarzanovi. 

Legenda o Tarzanovi - trailer

Viac o téme: Margot RobbieLegenda o TarzanoviAlexander Skarsgård
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu